Çok güzel olmuş anlatım ellerinize sağlık.

Bende de sağ kelebek bazen çalışıyor bazende çalışmıyordu, dün el attım koltukları sökmeden kelebek camını söktüm,ön emniyet kemerini söktüm, arka koltuğu yatırdım, arka kelebek camı tarafındaki plastik aksamın tırnaklarını dikkatlice çıkarttım. Elim uzanacağı kadar araladım ve motora ulaştım söktüm, gres yağını yeniledim, elektrik aksamı yağ içindeydi, iyice temizledim (bazen çalışıp bazen çalışmaması kesinlikle bu yüzdendi) şimdi sapasağlam çalışıyor.

Yol gösterdiğiniz için teşekkürler.

yararım dokunduysa ne mutlu bana serkan abi dediğim gibi benim anlattıgımda bir yontem geri kalanı sizin el becerinizle yapıcağınız

yararım dokunduysa ne mutlu bana serkan abi dediğim gibi benim anlattıgımda bir yontem geri kalanı sizin el becerinizle yapıcağınız
Yiğit bende teşekkür ederim. Sayende Burak Dinler ve Mert Hitay ile beraber 7 saatte temizledik, yerine taktık. Epeyi yordu bizi, elimizde gerekli olabilecek her malzeme yoktu. Şimdi biraz sesli de olsa kelebek camlarım çalışıyor..Minnettarız..

Yiğit bende teşekkür ederim. Sayende Burak Dinler ve Mert Hitay ile beraber 7 saatte temizledik, yerine taktık. Epeyi yordu bizi, elimizde gerekli olabilecek her malzeme yoktu. Şimdi biraz sesli de olsa kelebek camlarım çalışıyor..Minnettarız..
evren abi olduysa ne mutlu bana güle güle kullan

Selam,

ben işi yarıda bıraktım maalesef. alt kapağı çıkartamadım, emniyet kemerinin bulunduğu orta direği de sökemedim. uzun uğraşları bir kenara itip tekrar topladım dağıttıklarımı.

çok yorucuydu. kapalı garaj istiyorum. :) rahat rahat çalışayım orada

Selam,

ben işi yarıda bıraktım maalesef. alt kapağı çıkartamadım, emniyet kemerinin bulunduğu orta direği de sökemedim. uzun uğraşları bir kenara itip tekrar topladım dağıttıklarımı.

çok yorucuydu. kapalı garaj istiyorum. :) rahat rahat çalışayım orada

aslında söküp takmak çok basip ben 12-13 def söküp taktım döşemeleri. :D

harika paylaşım.teşekkürler.geçen haftadan beri benimde sağ arka çalışmıyor.birde tam kapatırken tak diye geri atıyor anlamadım baktırmam lazım.

bendeki sorunun aynısı motorun üstüne oturan kolların içi yalama oluyor orada motor boşa dönüyor kolu sök içini palstik yada çelik yapştırıcı ile doldur yatağını motorun üstüne oturacak şekilde hafif rendele alıştır tamamdır

aslında söküp takmak çok basip ben 12-13 def söküp taktım döşemeleri. :D

Sen İzmir'de olduğun bigün el atalım inan olmuyor Olmayınca olmuyor napalım...

Geri