Megane 3 1.5 Dizel Otomatik (2014 model) Araca Hız Sabitleyici Taktırmak

yok hocam yardimci olmak isterim ama ankaradayim...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş anadolu yakası bostancı da rem elektronik var bende orda taktırdım 250 tl ye yapıyor değer değmez senin bileceğin iş ancak bütün tuşlar aktif oluyor
http://navibose.com/

kardeş anadolu yakası bostancı da rem elektronik var bende orda taktırdım 250 tl ye yapıyor değer değmez senin bileceğin iş ancak bütün tuşlar aktif oluyor
http://navibose.com/

çok teşekkür ederim. en kısa sürede orayla iletişime geçeceğim.

Tekrar merhaba,
hız sabitleyicili direksiyon ve hız sabitleyici tuşu aldım. montaj ve aktivasyon için işin ehli ustaya ihtiyacım var. istanbul (mümkünse avrupa yakası). yardımcı olabilir misiniz? saygılar,

merhaba, yardımcı olabilecek var mı?

dostum bende direksiyon temin ettim tek düğme ile aktif işi kaldı ama ben şuan için düşünmüyorum eğer yaptırırsan bilgi verirsin.

Merhabalar Ben Bugün 2013 Fluence Aracımda CC Açtırdım Yanlız Şöyle Bir Durum Var CC li Olan Bir Fluencenin Şasi Numarası İle Aktif Edildi Gösterge Ekranında Açılmadı Tabi Daha Sonra CC li Olan Aracın Gösterge Ekranını Clip Cihazı Kopyalayıp Benim Aracıma Yükledi CC Çalıştı Fakat Şöyle Bir Sıkıntı Var Gösterge Ekranında Saat ve Isı Derecesi Kayboldu Neyse Yola Çıktık Gidiyoruz Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici Çalışıyor Ama El Fren Çekili Lambası Yandı Yarın Tekrar Gidip Baktıracam Bakalım Nasıl Olacak...

Arkadaşlar, bende geçtiğimiz hafta megan 3 hb otomatik 110 bg otomatik 2014 model aldım. Ankara da hız sabitleyici taktırabileceğim güvenilir bir usta tavsiye edebirilmisiniz.

Fluence konu başlığı altında idi sanırım bir arkadaş kendi imkanı ile cc yapmıştı aracına ve detaylı anlatımı vardı. Kolay bir işlem göründüğü kadarı ile. Servisler bu ise pek yanaşmıyor. Pratikte çok kolay bir işlem ama neden yapmıyorlar bilmiyorum. İnsanlar özel servislerin insafına kalıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri