Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fark olarak 8-10 hp çıkabiliyor fakat verilecek paraya değer mi değmez mi bu size kalmış.. Benim kullanış stilim için değer Ama babama sorarsan değmez.. gibi
Fark olarak 8-10 hp çıkabiliyor fakat verilecek paraya değer mi değmez mi bu size kalmış.. Benim kullanış stilim için değer Ama babama sorarsan değmez.. gibi
aynen öyle doğru dedin Bana şuanda yetmiyor açıkcası 80HP sınırları zorluyoruz..Dün fsm'den dönerken yeni passat kaşındı geldi selektör çakıo..Başladık ümraniye sapağının oraya kadar gazlamaya..160'a kadar iyi gittim ondan sonra passat 4-5 boy ileri çıktı..sonra emniyet şeridinden gitmeye başladı çamura yattı..Ben girmedim emniyete sıyrıldı gitti ondan sonra..Dua etsin altımda 80lik 1.5 araç vardı