büyük bi ihtimalle debriyaj balatasının darbe yayları sıkıntılı titreşimi alamadığı için kavrama yapamıyor. bence sorun debriyaj balatası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Aynı sorun benim aracımda da var ne yazık ki... konu hakkında araçtırma yaptığımda debriyaj ile ilgili olduğu yorumları var laguna2002' nin yorumları bana makul geldi açıkçası ama sorunu çözüp de paylaşanı görmedim henüz. bu konu hakkında çözüm ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Araç megane 3 110 bg sıkışık trafikte uzun zaman dur kalk yaptığımda sarsıntı silkeleme yapıyor bunu bazen gazla sebriyajla azaltıyorum ama yokuşta veya araç yüklü iken daha çok yapıyor .
Laguna2002 'nin bahsetmiş olduğu ayak altından ses gelmesi sorunu bende mevcut yani kasislerden geçerken biraz fazla salınım yaptığında sanki ayağımın altından demir demire vuruyor gibi sol taraftan ses geliyor.
araç bazen de ileri geri manevra yaptığımda yine soldan gelen bir salıncak sesi gibi tak tak yapıyordu. salıncak ve amortisör ile balatalar değişti fakat o ses hala var neden yapabilir sizce?