Megane 2 döner kondaktör (airbag sargısı) sorunu ÇÖZÜMÜ

Pcdeki arızalarda ne yazıyor. Kodları ve açıklamasıni tam olarak biliyormusunuz.

Hocam çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz biligiler dahilinde arızayı giderdim.Fakat herkesin yapacağı bir iş değil işi ehlinin yapması daha uygun,sanki kendi kendini ameliyat etmek gibi bir şey.Akşam 7 sularında başladım gece 11 sularında bitirdim,piyasada 100-150 TL ye tamir ediyorlar,yapacak arkadaşlar eğer uğraşmak istiyorsa uğraşsın fakat 100-150 tl yi hakediyorlar,bana gelse bu arıza inan yapmam bu fiyata :)) Ama yapmak istiyen arkadaşlara detaylı bilgi verebilirm kazuya5587 hocamın katkılarıyla. Saygılar. 05425514496

kayseriden yaşıyorum arıza konusunda yardımcı olursanız sevirim

Hocam bu sargıyı nasıl saracaz zor mu sarmak. Bu sarma işlemi ile alakalı vidyo falan var mı?

dün ben de söküp uğraştım yaklaşık 1 saat kadar sürdü. ilk kez açmam sebebiyle ara ara videolara başvurdum. arkadaşın direksiyonunu da tamir etmeyi düşünüyorum o ara detaylı video çekip sizinle paylaşabilirim. buradaki paylaşımlar için ayrıca teşekkürler...

Arkadaşlar aynı sorun bende de var ama kaplonun yenisini nerden temin edebilirim ( İstanbul / Bahçelievler ) Teşekkürler...

Ayni sorun bende de var direksiyonu cevirince veya bir cukura girince veyahut korna calinca airbag işigi yaniyor veya sonuyor sanayiye gidecem ama sağlam elektrikci lazim :)

İstanbul da bu sorunu uyguna yapan yer var mı ?

İstanbul da bu sorunu uyguna yapan yer var mı ?
Ben yeni yaptırdım İstanbul kartal oto sanayi de airbag sargısı kopmuş değiştirdi 170 dedi 150 ye yaptırdım

Geri