geçmiş olsun. fena çarpmış ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız kontrolsüz kavşaklarda sağdan gelen geçer diye bir kural var. Çarpıştığınız nokta kontrolsüz bir kavşağa benziyor bence karşı taraf haklı. Geçmiş olsun olsun bu arada size tek sevindirici yanı size birşey olmaması.
geçmiş olsun. fena çarpmış ha.
Orası Kontrolsüz kavşak değil hocam, bölünmüş yol olduğu için tali yol ana yol mantığı var. ayrıca kontrolsüz kavşak tabelasıda yok orada. tabelanın olmadığı yerde tali yönden gelen araç yol vermek zorundadır ki dönüş şekli ana yoldan gelen araçların gidiş istikameti bile değil. hani dönel kavşak olsa ve çarpan araç kavşaktan çıkıyor olsa tamam fakat kavşak bile sayılamaycak bir yerden bahsediyoruz.
Ayrıca "bence" demek trafik kurallarını yorumlamak demektir, senin yorumuna göre arkadaş suçlu ama bu olayda suçsuz çıkmış, olması gerekende buydu. Sevgiler.
Buradaki videoda arkadaşın yaşadığı kazaya benzer animasyon 57.saniyede belirtiliyor..
http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=67873&p=780275#post780275
Hocam anlatımınız çok açıklayıcı olmuş. Ayrıca video da bilinen ama uygulanmayan trafik kurallarını hatırlamamıza çok yardımcı oldu çok teşekkürler. Aracın pert olma konusunda bir görüşünüz var mı ?
Pert konusunda karar size kalmış. ben perte çıkartmıyorum derseniz yaptırıp uzun süre kullanırsınız. Fakat satarken çok zarara uğrayabilirsiniz, malum kaydı olacak.
Bunun dışında perte çıkarsa da aracın değerini vermeleri biraz mechul. aracın kasko değeri muhtemelen aldığınızdan daha düşüktür.
çok sağolun. bekler diye umdum ama beklemdi.