Megane 1 kaza, 2 airbag açıldı, pert mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük Geçmiş Olsun , ALLAH Beterinden Korusun.. :bant

çok geçmiş olsun araç kesinlikle pert..

Geçmiş Olsun Vuran Suçlu Bildiğim Kadarıyla Hava Yastığı Açılan Araç Perte Çıkıyor

araç benim yoluma çıkıyor ama. yani beklemesi gereken o. hava yastıkları tamir edilemez mi neden perte çıkıyor ki. aracın başka bi yerinde pek bişey yok.

çok geçmiş olsun araç kesinlikle pert..

ubbd2.jpg
[/URL][/IMG]

resimlerde de göründüğü gibi ben yolumda giderken araç yola atlıyor bana sağımdan vuruyor ve karşı şeride savruluyorum. sizce suçlu kim ? daha sonuç belli olmadı. kaza 05.11.2013 de oldu 3 gün geçti sonuç yok. içim içimi yiyor.

ubbd2.jpg
[/URL][/IMG]

resimlerde de göründüğü gibi ben yolumda giderken araç yola atlıyor bana sağımdan vuruyor ve karşı şeride savruluyorum. sizce suçlu kim ? daha sonuç belli olmadı. kaza 05.11.2013 de oldu 3 gün geçti sonuç yok. içim içimi yiyor.

Her hangi bir ışık uyarıcı birşey yoksa kesin karşı taraf hatalı

Her hangi bir ışık uyarıcı birşey yoksa kesin karşı taraf hatalı

sonuç şimdi açıklanmış internetten yeni gördüm. ben suçsuzum. çok sevindim ya. burdan asonra iş aracı yaptırmaya geldi. masraf çok çıkarsa pert ihtimali varmış. bakalım ne diyecekler.

Geçmiş olsun, Aracın fazla masrafı çıkacağını sanmıyorum. Tamir edilebilir fakat hava yastığı olayı biraz can sıkıcı. ilerde sorun yaratabilir (kaza yapmış ve hava yastıkları açılmış vs.)

Geçmiş olsun, Aracın fazla masrafı çıkacağını sanmıyorum. Tamir edilebilir fakat hava yastığı olayı biraz can sıkıcı. ilerde sorun yaratabilir (kaza yapmış ve hava yastıkları açılmış vs.)

İllaki can sıkacak ama inşallah düzgün yaparlar ben kullanırken sıkıntı çekmem. çünkü uzun müddet kullanmak için almıştım.

sonuç şimdi açıklanmış internetten yeni gördüm. ben suçsuzum. çok sevindim ya. burdan asonra iş aracı yaptırmaya geldi. masraf çok çıkarsa pert ihtimali varmış. bakalım ne diyecekler.
Hadi hayırlısı olsun ;)

Geri