Haberlerinizi bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım yorumun için teşekkürler. Ben boğaz kelebeğinden şuphelenmiyorum. Sabah ilk çalıştırmadan sonra motor isinincaya kadar hafif Tekleme oluyor ve o arada stop sorunu gerçekleşiyor. Sanki birşeyler orantılı karışmıyor. Ama izlenimlerim sonucu sabah düşük devirde yani maksimum 2000 devire kadar stop olayı gerçekleşmiyor. 2000 devirin üstüne çıkınca ve 3000 i geçince aracı boşa aldığımda devir saati normalinden daha hızlı şekilde aşağıya düşerek stop gerçekleşiyor. Triger değişim zamanı geldi. Sente atlaması yada subap ayarı sorunu olarak düşünmeye başladım. Neden derseniz araçtaki tüm sensörleri hepsinin sağlamlık testini yaptım ve hepsi sağlam. İlk olarak aklıma gelen oksijen sensörü idi ama oda sağlam. Önceleri sadece benzinde yapardı şimdi gaza geçince de yapmaya başladı. Yakıt sarfiyatı iyi, sabah ilk çalıştırma sorun yok. Motor isininca sorunların hepsi gidiyor. Gün içerisinde stop gerçekleşmiyor. Motor tam olarak soğuduğunda bu stop olayı gerçekleşiyor. Ben çözemedim. Yakında triger kayışı değişecek ve subap ayarı yapılacak. Sonucu bildiririm. İyi forumlar.
Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. Megane 1 aracımdaki (motor k7m) sabahları stop sorunu çözüldü. Triger set değişimi ve subap ayarından sonra hiçbir sorun kalmadı. Subap ayarları aşırı bozukmuş. Usta öyle dedi. İyi forumlar.