Bende çalışmadı. avi. uzantılı ve mp4 uzantılı filmlerde denedim. çalışmadı. sürüm 9.1.3
film lere müdahele gerekiyormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araçımda 8.0.3 versiyon mevcuttu. Önce yukarıda verilen 9.1.3 versiyona yükselttim daha sonra video için gerekli olan formatı yükledim. Her ikisinde de kamaraya hiç bir etkisi olmadı.Yani tekrardan açmam filan gerekmedi.
Konu için buradan tekrardan @orhankose arkadaşımıza teşekkürlerimi iletirim.
Bende çalışmadı. avi. uzantılı ve mp4 uzantılı filmlerde denedim. çalışmadı. sürüm 9.1.3
Bugün yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Mp4 ve 720x480 çözünürlüğü olan bazı videolar MNav’ı kilitledi başlangıçta. Bütün videoları avi ve 432x240 yaptım. Donma, zorlanma yok. Takılmadan çalışıyor. Teşekkürler orhankose!
Araçımda 8.0.3 versiyon mevcuttu. Önce yukarıda verilen 9.1.3 versiyona yükselttim daha sonra video için gerekli olan formatı yükledim. Her ikisinde de kamaraya hiç bir etkisi olmadı.Yani tekrardan açmam filan gerekmedi.
Konu için buradan tekrardan @orhankose arkadaşımıza teşekkürlerimi iletirim.
md sürümleri için gelmiyecek.ama media nav 4.0.6 içi 1 aya fln gelecek.Şunu 7.0.5md sürümüne uyarlıyan yokmu olsa çok makbule geçicek valla