sanırsam birsonraki harita 2019. Q1 olacak (basarsoft) yılda 3 güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam.loading
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an için sadece 9.1.3 için kullanabilirsinizbenim sürüm 4.1.0 bende yükleyebilirmiyim iyi günler
sanırsam birsonraki harita 2019. Q1 olacak (basarsoft) yılda 3 güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam.loading
Hocam öncelikle teşekkür ederim, önceki Q3 harita paylaşımında çok faydalı olmuştu, özellikle de benim bozulan navigasyonumun ilacı olmuştu. Bu uygulamayı da deneyeceğim en kısa zamanda, emeklerin için çok sağol bazılarının çıkar sağladığı şeyleri ücretsiz paylaştığınız için. şuan q4 haritasını da sizden bekliyoruz )
Öncelikle emeğiniz için Teşekkürler...
2017 model clio araçımda 8 küsür yüklü olması lazım ve geri görüş kamerası mevcut. 9.1.3 versiyona ve video oynatma programını atarsam geri görüş kamerasında yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba? (Versiyona güncelledikten sonra tüm veriler sıfırlanacağı için kamerayı aktif etmek gerebilir diye düşündüm ve ben nasıl olacağını bilmiyorum)
kamerayı tekrar nereden aktif edebiliriz?kamerayı menüden tekrar aktif edeceksin
kamerayı tekrar nereden aktif edebiliriz?
9.1.3 için video özelliği olmayan temiz firmware i nereden yükleyebiliriz?