Media nav evo orjinal video izleme yazilimi

Teşekkürler

Emeğiniz için teşekkür ederim, şuan bende 7.05md yüklü, umarım bizlerde yararlanabiliriz.

8.0.3 yüklüydü dosyayla güncelledim 9.1.3.A oldu artık video oynatıyor teşekkürler hocam .

8.0.3 yüklüydü dosyayla güncelledim 9.1.3.A oldu artık video oynatıyor teşekkürler hocam .

güle güle kullanın.millette bizim emeğimiz olan bu dosyaları ücretsiz indirip kendileri üretmiş gibi millete 50-60 lira satıyorlar

yapanların eline sağlık. mevcut sürümüm 8 küsurdu. dosyayı yükleyince dboot gider mi? ayrıca navigasyon güncellemesini manuel yapmaya devam edebiliyor muyuz?

bazen anlık takılıyor ve takılmadan sonra hışırtı oluyor seste. görüntüde takılma yok. youtube videolarını avi olarak indirdim. usb 3.1 16 gb b flash disk ile

bazen anlık takılıyor ve takılmadan sonra hışırtı oluyor seste. görüntüde takılma yok. youtube videolarını avi olarak indirdim. usb 3.1 16 gb b flash disk ile
Youtube videolarını direkt indirirsen takılır video,format factory ile cozunurlugu maksimum 800*480 yaparsan asla takılmaz.youtube videolarinin cozunurlugu bu kucuk ekran ve cihaz icin vok yuksek

Youtube videolarını direkt indirirsen takılır video,format factory ile cozunurlugu maksimum 800*480 yaparsan asla takılmaz.youtube videolarinin cozunurlugu bu kucuk ekran ve cihaz icin vok yuksek

çok teşekkür ederim. emeğiniz çok. Allah razı olsun.

Merhabalar öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ben aracıma kurdum ve şuan kullanıyorum. Stabil şekilde çalışıyor. Hiçbir takılma ve donma sorunu yaşamadım. Elinize sağlık. Video da çektim isterseniz paylaşım yapabilirim.

Video formatı .avi ve çözünürlükte 640 x 360 piksel olduğunda herhangi bir sorun yaşamadan video oynatabiliyorsunuz. Orhan Köse'ye tekrardan teşekkürü bir borç bilirim.

Geri