Mavi Fluu'ma Cruise Control Montajım'da MUTLU SON :)

Hayırlı olsun.Çok iyi olmuş.Benim aracımda 2010 Business.Ben de çok uğraştım ama olmuyor bir türlü.Aynen vitesin altında tesisat var.Buton aldım.Direksiyon simidini değiştirdim.Gösterge sizinkinin aynısı.Clipten aktif edildi.Ama ne hikmetse olmuyor olmuyor olmuyor.Daha ne yapmak lazım anlamadım ki.Renpaz'dan Mehmet Bey ile de görüştüm.Olması lazım dedi ama olmuyor.Siz aracı Konya'ya mı götürdünüz?

Hayırlı olsun.

Bendeki bu direksiyon tuşlarının ışıkları yanmıyor gece.Cruise control sigortası falan var mı acaba sigorta kutusunda?

Bendeki bu direksiyon tuşlarının ışıkları yanmıyor gece.Cruise control sigortası falan var mı acaba sigorta kutusunda?

Yanlış olmasın ama o tuşlarda aydınlatma yok diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam captur kullanmıştım 6 ay kadar ve onun direksiyon üzeri tuşlarında da aydınlatma yoktu diye hatırlıyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aydınlatma Yok maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevap veren herkese taşekkürler.

Arkadaşlar benim 2013 model fluence 1.5 dci edc touch plus aracım var. Ne yazık ki cruise control sistemini çalıştıramıyorum. Sorun sizce ne olabilir.

Hayırlı olsun.Çok iyi olmuş.Benim aracımda 2010 Business.Ben de çok uğraştım ama olmuyor bir türlü.Aynen vitesin altında tesisat var.Buton aldım.Direksiyon simidini değiştirdim.Gösterge sizinkinin aynısı.Clipten aktif edildi.Ama ne hikmetse olmuyor olmuyor olmuyor.Daha ne yapmak lazım anlamadım ki.Renpaz'dan Mehmet Bey ile de görüştüm.Olması lazım dedi ama olmuyor.Siz aracı Konya'ya mı götürdünüz?

Teşekkür ederim evet kullanışlı.
Yok İzmit'te ym ben telefon ile hallettik Mehmet abiyle . Sizinki neyden dolayı olmadı ki bi fikriniz varmı? Başka aklınıza takılan birşey varsa yardımcı olabilirim

Arkadaşlar benim 2013 model fluence 1.5 dci edc touch plus aracım var. Ne yazık ki cruise control sistemini çalıştıramıyorum. Sorun sizce ne olabilir.
Çalıştıramıyorum derken açarmısınız konuyu ? Montaj Yenimi yapıldı yoksa mevcut sistemde mi sıkıntı var ?

Ayrıca arkadaşların da dediği gibi direksiyon da ki cruse tuşlarında ışık yok. Sadece cruse on off yani konsoldaki düğmede var . Parklar ile yanıp sönüyor . Başka sorusu olan yada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım .

Geri