MAİS'den Auto Show 2012 İstanbul Fuarına 30 kişilik davetiye.

Biletler artarsa talibim Usta
Bende bugün gitmiycem
İzmirden Alper hoca geliyor çarşamba misafirimiz

Güzel Buluşma olacağı belli resimleri heyecanla bekliyoruz :)

​Kısmetse 1 kaç saat içinde bizde orada olacağız..

Hadi bakalım bizde resimleri merakla bekliyoruz:eyv

mevzulu resimleri merakla bekliyoz...:cool:ıslık
Sırf senin için kendimi feda ettim Bilal abi,akşama arkadaşlar ekler sanırım...:D
Fuara gelen arkadaşlar içinde öğrencilerimiz çoğunluktaydı,6 bilet arttı,2 tanesi SLC ye opsiyonlandı 1 taneside Emirhan için ayrıldı.
Kalan 3 tanesini gitmek isteyenlere elden verebilirim,mekanı biliyorsunuz...:eyv

Sırf senin için kendimi feda ettim Bilal abi,akşama arkadaşlar ekler sanırım...:D
Fuara gelen arkadaşlar içinde öğrencilerimiz çoğunluktaydı,6 bilet arttı,2 tanesi SLC ye opsiyonlandı 1 taneside Emirhan için ayrıldı.
Kalan 3 tanesini gitmek isteyenlere elden verebilirim,mekanı biliyorsunuz...:eyv

Bende de çok var ama koymak istemedim, net ortamı :)

Teşekkürler Ustam... bekliyoz resımleri... artan biletler Türbeden alıncak tabiki...:cool::eyv

Bende de çok var ama koymak istemedim, net ortamı :)

Sedatım, Autoshow da +18 karelermi yakaldın yani... hayret vede ilginç başarı beyaa... özelden yolla bari, merak ettim bak...:cool:

Teşekkürler Ustam... bekliyoz resımleri... artan biletler Türbeden alıncak tabiki...:cool::eyv

Sedatım, Autoshow da +18 karelermi yakaldın yani... hayret vede ilginç başarı beyaa... özelden yolla bari, merak ettim bak...:cool:

Yok be abi ne +18 i :) Güzeller bende kalsın dedim :)

Geri