MAİS'den Auto Show 2012 İstanbul Fuarına 30 kişilik davetiye.

Sensiz olmaz furkan abi :D

bu haftasonu gelmem biraz sıkıntı ben davetiyemi alıp sonrdan diger haftaiçi gidebilirmiyim varmı ole bir imkan

mevzu davetiye almak degil ama illa belli bir gune baglı kalamıyoruz diye bazı amaclara hizmet etmicez diye renaultun site uyeleri için verdigi davetiyeye talip olamıcaksak olumlu olumsuz mesajımız takılmıyorsa bu biletler tekele düstüyse bizde kendi imkanlarımızla gideriz
bu biletlerin veriliş amacı sanırım farklı amaca hizmet edemedigimiz için kusura bakılmasın
tesekkurler

mevzu davetiye almak degil ama illa belli bir gune baglı kalamıyoruz diye bazı amaclara hizmet etmicez diye renaultun site uyeleri için verdigi davetiyeye talip olamıcaksak olumlu olumsuz mesajımız takılmıyorsa bu biletler tekele düstüyse bizde kendi imkanlarımızla gideriz
bu biletlerin veriliş amacı sanırım farklı amaca hizmet edemedigimiz için kusura bakılmasın
tesekkurler
Anlayamadım Aytuğ ?

bu haftasonu gelmem biraz sıkıntı ben davetiyemi alıp sonrdan diger haftaiçi gidebilirmiyim varmı ole bir imkan
Son yazdığın mesajdan sonra tüm mesajlara bakıp bunu buldum Aytuğ,sende takdir edersin ki forumda yazılan bütün mesajları görmem mümkün değil.
Sen seni alakadar eden bütün teknik sorulara cevap veriyormusun,her konuyu takip edebiliyormusun ?
Teknik anlamda cevap alamayan üyeler sana bozuk atıyorlarmı ?
İnsanlar her an her yerde olamayabilirler kardeşim :eyv
Forumdaki üyelerimiz ile hep birlikte fuarı gezmek istememiz sence nasıl bir amaca hizmet etmektir ?
Mesajını görmediysem özel mesaj atabilirsin,telefon açabilirsin kardeşim,bak şuanda 4 adet bilet boşta mesela bunlardan birisi neden sana ayrılmasın,bizim hep birlikte hareket etmemiz neden kabahat oluyor onuda anlamadım !

Benide yazın yarın geliyorum.

guncel uyandık koyulduk yollara

Geri