MAİS'den Auto Show 2012 İstanbul Fuarına 30 kişilik davetiye.

Bilal abiye özel çekim...

dsc00425800x600.jpg

dsc00440800x600.jpg

dsc00441800x600.jpg

dsc00442800x600.jpg

dsc00444800x600v.jpg

dsc00445800x600.jpg

dsc00446800x600.jpg

Bu da BONUS
Devrandan günün hareketi...
Biz burdayız ya siz?
Hahaha

dsc00443800x600.jpg

Gruba katılamadım bugün tüyapdaydım ama geç katılım ve telefonun çekmemesi gibi aksilikler sonucu sağlıklı iletişim kuramadık. Mustafa Ustaya teşekkür ederim ilgilendiği için. Ve bana bilet getiren, getirip de beni bulamayan ve benim de kendisini bulamadığım arkadaşa da çok teşekkür ediyorum.

Gruba katılamadım bugün tüyapdaydım ama geç katılım ve telefonun çekmemesi gibi aksilikler sonucu sağlıklı iletişim kuramadık. Mustafa Ustaya teşekkür ederim ilgilendiği için. Ve bana bilet getiren, getirip de beni bulamayan ve benim de kendisini bulamadığım arkadaşa da çok teşekkür ediyorum.
O kalabalıkta denk gelmek büyük hüner istiyordu kardeşim,mahşeri bir kalabaalık vardı fuar alanında,başka zaman görüşürüz nasipse...:eyv

Güzel resimler, güzel buluşma olmuş yine... tebrikler RFC.... :eyv

Bu ara Usta güzel pozlar yapmış... bıde tanımıyom, alakam yok demiş... cıx cıx yani... :cool:ıslık

O kalabalıkta denk gelmek büyük hüner istiyordu kardeşim,mahşeri bir kalabaalık vardı fuar alanında,başka zaman görüşürüz nasipse...:eyv

İnşallah abi. Kısmet değilmiş diyorum artık :)

Güzel resimler, güzel buluşma olmuş yine... tebrikler RFC.... :eyv

Bu ara Usta güzel pozlar yapmış... bıde tanımıyom, alakam yok demiş... cıx cıx yani... :cool:ıslık
Evren'in makinada Toyotacıyla bir poz varki akıllara zarar,onu hiç tanımıyorum Bilal abi...:D

Geri