Latitude-İtina ile Fayans ve Kalekim taşınır...

herkes teneke parçasını canının bir parçası gibi görmüyor demekki.

herkes teneke parçasını canının bir parçası gibi görmüyor demekki.
Kamyonete para vermemek için yapılmış olamazmı sence,sahibini iyi tanıyorum...:D

Kamyonete para vermemek için yapılmış olamazmı sence,sahibini iyi tanıyorum...:D

olabilir abi ama bana göre yanlış bişey değil. sonuçta insan bindirmeyip yük bindirirsen en fazla kirlenir araba. birazda ağırsa zorlanır o kadar :) bazen aciliyet olunca uğraşılmıyor. bende son model amg olsa acil ihtiyaçsa acımam koyarımki burda şantiyede gördüm ne araçların içine ediyor zengin adamlar. latitude onların yanında ezik kalır.

Buda bişey mi mutfak ve banyo fayansları kalekim musluk takımları ve bir adette duşakabin camını coupe'ye koymus biri olarak az bile yüklemiş bu diyorum hihi

En güzelini yapmış barzo king :D

Yarın benim bagaj ve arka koltuklar full dolu yola çıkacam mal benim değil mi severimde ezerimde...:D

Yarın benim bagaj ve arka koltuklar full dolu yola çıkacam mal benim değil mi severimde ezerimde...:D
Para sende yani...:D

halil abinin arabayı gecen sene bir yukledik yukte agır pahada hafif malzemelerle
ayamı kımıldatmaya yer kalmadı o esnada kangeren olmusum bacagımı kestilerdi:aytuğ
en son bir fındık cuvalı hatırlıyorum:D

Geri