Lastik tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefa06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefa06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
3 model arasında en uygun goodyear hız endeksinede bakılınca daha güvenli ve bilindik marka :)

Haftada 20 km yapiyosaniz hic lastik almayin bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yazın tatile giderim hocam

bu lastiklerin arasında en ideali goodyear, ama başka marka sorarsan megane 2 de michelini tamamen kullanmış biri olarak continental öneririm 1 ay önce taktırdım gayet memnunum

bende lastik alacagım megan 2 hblerin orjinal ebatları 205 55 16 mıdır? ve endeks olarak 91 h mi w yada v mi ?

bende lastik bakıyorum aslında petlas alacaktım ama biraz yorumlara bakınca kararsız kaldım çok iyi diyende var sakın alma diyen de o yüzden şu an

dunlop sp sport fm800
falken ziex ze914

modellerine bakıyorum uygun hangisini bulursam onu alıcam. daha önce kullanan var mı acaba bu modelleri fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim veya uygun başka marka model önerisi olan :D

bende lastik bakıyorum aslında petlas alacaktım ama biraz yorumlara bakınca kararsız kaldım çok iyi diyende var sakın alma diyen de o yüzden şu an

dunlop sp sport fm800
falken ziex ze914

modellerine bakıyorum uygun hangisini bulursam onu alıcam. daha önce kullanan var mı acaba bu modelleri fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim veya uygun başka marka model önerisi olan :D
araştırmalarım sonucunda michelin yada continental alacagım . henüz ikisinden birine karar veremedim.

Goodyear candır qw

Merhaba
Ben 2014 Nisanda 800 tl ye Continental contac5 aldım 37.000 kilometre yaptım bu sure zarfında en ufak bir sıkıntı yaşamadım lastıklerın asflt uzerındeki sesi dahi azalttı öncesinde Goodyear vardı ama continental daha güzel geldi bana Muhtemelen yıl sonuna kadar 50000 i devirirsem ki oyle gozukuyor bende lastıklerı değiştiricem ve yine tercihim continental olacaktır.

Geri