Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lastik parlatmada devrim ve gaz yağı ile mükemmel cila :D
Kendime kimyasalda çalışan bir abiye parlatıcı yaptırmıştım hem arabayı parlatıyor hem lastikleri baya bir süre gidiyor 1 haftaya yakın tozlu yerlere girmedikçe gidiyor
Kendime kimyasalda çalışan bir abiye parlatıcı yaptırmıştım hem arabayı parlatıyor hem lastikleri baya bir süre gidiyor 1 haftaya yakın tozlu yerlere girmedikçe gidiyor
gazyağı olayı gercekten iyi, bi yöntemde ben söyliyim, ben genelde böyle kullanıyorum.
geceden gazyağına KADİFE bez yatırın, bütün gece içinde dursun, sabah kalktıgınızda kadifeyi sıkıp kuruması için bi kenara asın, daha sonra aracı yıkayıp kuruladıktan sonra bu bezle silin aracınızı, mükemmel sonuc veriyor
Allah razı olsun abi paylaştıgın için en yakın zaman da uygulayacagım.(süngeri nereden bulurum vede nasıl bir sünger olmalı (şampuan ile aracı yıkarken )))) .saygılar
gazyağı olayı gercekten iyi, bi yöntemde ben söyliyim, ben genelde böyle kullanıyorum.
geceden gazyağına KADİFE bez yatırın, bütün gece içinde dursun, sabah kalktıgınızda kadifeyi sıkıp kuruması için bi kenara asın, daha sonra aracı yıkayıp kuruladıktan sonra bu bezle silin aracınızı, mükemmel sonuc veriyor
evet sizin yaptığınız gibi yapılıyor genelde sizde bu yöntemi kullanmışsınız ve onay veriyorsunuz gerçekten etkili bu yöntemi tüm arkadaşlarımız deneyip memnun kalır inşallah
evet kadirim bu arap sabunu kahverengi gibi sarımsı gibi bir renkte koyu kıvamlı detarjan gibi bunu asidi kaçmış kolayla karıştır çalkala içinede 3-4 tane küp şeker at sık lastiklere sil gör etkiyi aaa bu arada bulaşık detarjanı sakın kullanmayın onların içinde çamaşur suyu katkısı var aracı matlaştırıyor üstündeki verniğe zarar veriyor araban beyaz olduğu için farketmezsin ama ben loganı yıkıyordum bordo renk bi süre sonra mat olmaya başladı sordum boyacı ustama onların içinde çamaşır suyu var zaten arkasındada yazar elle gözle fazla temas ettirmeyin diye dedi sen o işi bırak kadir kolayıda bitirme lazım olur parlatıcıya fax sıvı sabun al zeytin yağlı 5 litresi 8 tl bişey 2-3 ay gider
Allah razı olsun abi paylaştıgın için en yakın zaman da uygulayacagım.(süngeri nereden bulurum vede nasıl bir sünger olmalı (şampuan ile aracı yıkarken )))) .saygılar
hehe ne demek kardeşim faydamız olabildyse ne mutlu süngeri ata aksesuarcılarda yada kipa marketlerde bulabilirsin biraz büyük olmalı a4 kağıdının yarısı kadar mesela sünger yumuşak olsun kardeşim herhangi bir sünger olabilir aracını şampuan ile yada fax sıvı sabun zeytin yağlı olan modelden alıp kullanırsan daha iyi etkisini göreceksin