Lastik parlatmada devrim ve gaz yağı ile mükemmel cila :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan logan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın arka difüzöre uygulasam parlatırmı lastiklere yapmıs oldugunuz uygulamadan. Lastikleri arab sabunu zarar veriyor diye biliyorum yanlısmıyım.?
Emin olun markalı kimyasal maddelerin verdiği kadar asla vermez aksine lastiğin yumuşak kalmasını sağlıyor derisini yumuşatıyor sadece dikkat edilecek kısım lastiğin tabanına sürmeyin kaygan olabilir kazaya sebeb verebilir bu açıdan zararlı deniliyordu ancak yanaklara sürebilirsiniz dediğim şekilde hazırlayıp sürün lastiklerde ve siyah aksamlarda plastik aksamlarda oldukça etkili arka difüzördede etkili olacaktır fazla sürmeyin vıcık olmasın az az sürerek uygulayın temiz sünger ile :D

Hepsini denicem:-) gaz yayını bulmak zor sadece
:D Aracın rengide buna müsait kesinlikle denemelisiniz ben shell benzin istasyonundan bulabildim sadece litresi 4tl civarı ama hiçbir ciladan alamayacağınız sonucu alacaksınız dediğim şekilde yıkarsanız daha etkili olacaktır lastikler içinde formülü hazırlayıp uygulayın sonuç mükemmel ancak sadece yanaklara süreceğiz parlaklıktan etkilenip tabana süren arkadaşlarımda oldu kayganlaştı lastikler ;)

Ben bu gün yıkatma sırasında eteklerde zift gördüm, altlardan yarım gazlattım, ziftleri silip attı..

:D Aracın rengide buna müsait kesinlikle denemelisiniz ben shell benzin istasyonundan bulabildim sadece litresi 4tl civarı ama hiçbir ciladan alamayacağınız sonucu alacaksınız dediğim şekilde yıkarsanız daha etkili olacaktır lastikler içinde formülü hazırlayıp uygulayın sonuç mükemmel ancak sadece yanaklara süreceğiz parlaklıktan etkilenip tabana süren arkadaşlarımda oldu kayganlaştı lastikler ;)
Yok o kadarda değil ben askerde jeep sürüyodum malzeme olmadığından ayakkabı boyasıyla boyamıştım bi kaç ay öle gidiyordu lastik büyük olduğundan çokta güzel duruyordu :-)

Yok o kadarda değil ben askerde jeep sürüyodum malzeme olmadığından ayakkabı boyasıyla boyamıştım bi kaç ay öle gidiyordu lastik büyük olduğundan çokta güzel duruyordu :-)
:D :D hehe o zaman ayakkabı boyacılarını gördükmü götürüp 4 lastik bir boyatayım gazetelere çıkarız heralde :D

Ben bu gün yıkatma sırasında eteklerde zift gördüm, altlardan yarım gazlattım, ziftleri silip attı..
Evet Aykut ağbi pasta cilaların içindede gaz yağı tiner karışımı madde var beco markalarda bunu tam olarak hissedebilirsiniz gazyağı kaporta temizliği için vazgeçilmez 1 madde ancak farlara sürüldüğü zaman farları sarartıyor :D

Deneyeceğim, paylaşım için teşekkürler..:eyv

Paylaşım için teşekkürler:eyv

Geri