Laguna 1 gösterge paneli sökümü yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan moğol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadir abi senin göstergeler yine kırmızı renk değil mi? Aynı renk mi yaptın ledleri değişince?
evet mustafa aynı renk.niyetim beyaz yapmaktı ama yan ekran klima lambaları baktım uzun iş orjinale devam dedim

Ben de niyetlenmiştim ona. Vw ler gibi zemin mavi ibre kırmızı düşünüyodum. Ama ibrenin ayrı ledi yokmuş, her yer masmavi oluyomuş değişince, vazgeçmiştim.

Ben de niyetlenmiştim ona. Vw ler gibi zemin mavi ibre kırmızı düşünüyodum. Ama ibrenin ayrı ledi yokmuş, her yer masmavi oluyomuş değişince, vazgeçmiştim.

​gösterge panelindeki lambaların değişimi çok basit ama diğerleri olmayınca çirkin olur yapılacaksa hepsi olması lazım.ayrıca beyaz maviden daha hoş durur.sadece ibre turuncu kalır

beyinden olabilir.

beyinden mi yapmayın yahu ciddi bir arıza gibi duruyor neyin beyni ama bu motor beynimi gösterge beyni mi ben çıkardım kadir abi sağolsun tarif etti göstergeyi tamamen açtım elektronik devre koruyucu spreyle temizledim hava tuttum yanlız yavaş tuttum ibrelerin boziblerine zarar vermeyecek gibi taktım bu sefer yol bilgisayrını gösteren ışıklar söndü silik okunuyor abs lambası yanıp uyarı veriyor aynı araç ısınana kadar sapıtma yapıyor delirecem bana baya masraf mı açacak bu bu neyin beyninden yapar komple göstergeyi değiştirsem bu sorunlar çözülürmü acaba bir yardımcı olsanız.

beyinden mi yapmayın yahu ciddi bir arıza gibi duruyor neyin beyni ama bu motor beynimi gösterge beyni mi ben çıkardım kadir abi sağolsun tarif etti göstergeyi tamamen açtım elektronik devre koruyucu spreyle temizledim hava tuttum yanlız yavaş tuttum ibrelerin boziblerine zarar vermeyecek gibi taktım bu sefer yol bilgisayrını gösteren ışıklar söndü silik okunuyor abs lambası yanıp uyarı veriyor aynı araç ısınana kadar sapıtma yapıyor delirecem bana baya masraf mı açacak bu bu neyin beyninden yapar komple göstergeyi değiştirsem bu sorunlar çözülürmü acaba bir yardımcı olsanız.

Sağlam bir ustaya göster bence. yada servise git derim.

araç kontrol cihazına bağlat aracı neyin ne olduğu çıkar.tamir edilebiliyor çok fazla bişey tutacağını sanmam

Kadir abi ben birkere servise götürmüştüm bişgisayarda bulamışlardı ama yinede eskirenault servisi ustalarına götürecem onlar byağı anlıyorlar ama tahmini ne akdar tutar bu birde şu abs lambası yanıp uyarı verme meselesi ben göstegeyi kendim temizleyene kadar yoktu bişey yağmurlu havada yolda frene biraqz sert bastım ama kızaklama falan yapmadı bu abs lambası olayı neden olr sence ve o gösterge beyni ne kadar tutar ki?

bence sorun göstergede değil aracın beyninde.sinyal yaparken arasıra yanmamazlık,otomatik camlarda takılma,merkezi kilit de tutukluk v.s. buna benzer şeylerde oluyormu veya oldumu?bildiğim kadarıyla beyinde arıza olduğu zaman bu gibi etkiler gösterebiliyor. dediğim gibi sen aracı kontrol cihazına bağlat yada iyi bir oto elektikçiye göster.ihmal etme derim ben.

Kadir abi tam Murat'ın çözeceği bi durum bu :)

Geri