Laguna 1 gösterge paneli sökümü yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan moğol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallaha kadir abi aracımda başka hiçbir yerimde herhangi bir tutukluk yada şaşırma yok dediğim gibi kendim göstergeyi söküp kontak spreyinle temizyiğp geri takana kadar abs lambası yanıp alarm vermiyordu şimdi sadece bunu yapıyor gösterge ampullerininde birkaçı patlak ve aynı araç ısınana kadar şaşırma devam ediyor sanayiye götürecem ama şuan masrafını tahmini bilmeden götüremiyorum malum kış yarısı para yok bunun için sizlerden biraz daha bilgi bekliyorum.

olayı yarın çözüyorum iyi bir beyinci buldum yüzde yüz leğim çatlağı var göstergende dedi 100 tl yi geçmez dedi

Hadi gözün aydın, İnşallah halledilir sorunun...

kadir bey iyi günler bende latitude var birde lagune 1 var ama laguna olan arabam daki rahatlık bammaşka kendine bir güven veriyor araba ama bir kaç gündür 5- 6 günde binmeme rağmen diraksiyonu hafif sağa çevirdiğimde hafif bir uğultu var ustaya götürdüm o yok dedi oda benim kafama takıldı bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz saygılarım la kardeşlerim
[h=1][/h]

kadir bey iyi günler bende latitude var birde lagune 1 var ama laguna olan arabam daki rahatlık bammaşka kendine bir güven veriyor araba ama bir kaç gündür 5- 6 günde binmeme rağmen diraksiyonu hafif sağa çevirdiğimde hafif bir uğultu var ustaya götürdüm o yok dedi oda benim kafama takıldı bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz saygılarım la kardeşlerim
sadece sağa çevirince mi oluyor uğultu.nasıl bir uğultu gıcırdama filanda varmı.

kadir bey merhaba,

aynı sorun bende de var yalnız daha önce gönderdiğiniz resimleri açamadım tekrar göndermeniz mümkünmü acaba rica etsem.

Laguna 1 gösterge sökümü ile alakalı resimler yol bilgisayarı ışığı yanmıyor aynı zamanda klima ışığıda yanmıyor.

vardı uğur gösterge lambalarını değiştirmiştim o zaman çekmiştim

Kadir abi hayırlı günler benimde aracım 98 rt laguna göstergeyle ilgili sıkıntılarım olmuştu onun vesilesiyle iyi biliyorum sökmeyi takmayı benim sorum bu göstergenin lambaları ne diye geçiyor h7 -h4 vs ?

Arkadaslar merbaba benimde sorunum var laguna 1 rxt gösterge ibreleri deli gibi yukarı assağı hareket ediyor basına boyle bir problem gelen olduysa bi yardim edin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri