11 Ağu 2022 #1 halilkoca Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 98 model laguna 1 imin hız goster gesi çalışmıyor bunun nedenleri nedir acaba vede sorun cozumunu bilen varsa yardım edebilirmi
98 model laguna 1 imin hız goster gesi çalışmıyor bunun nedenleri nedir acaba vede sorun cozumunu bilen varsa yardım edebilirmi
11 Ağu 2022 #2 nurettin_kapln Kayıtlı Üye 60-Tokat Katılım 26 Tem 2020 Mesajlar 407 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Yaş 26 hocam ya sensördür yada tel çıkmıştır. hız göstergesi çalışmıyor ama km saymaya devam ediyor mu? halilkoca' Alıntı: 98 model laguna 1 imin hız goster gesi çalışmıyor bunun nedenleri nedir acaba vede sorun cozumunu bilen varsa yardım edebilirmi Genişletmek için tıkla ...
hocam ya sensördür yada tel çıkmıştır. hız göstergesi çalışmıyor ama km saymaya devam ediyor mu? halilkoca' Alıntı: 98 model laguna 1 imin hız goster gesi çalışmıyor bunun nedenleri nedir acaba vede sorun cozumunu bilen varsa yardım edebilirmi Genişletmek için tıkla ...
11 Ağu 2022 Konuyu Başlatan #3 halilkoca Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor nurettin_kapln' Alıntı: hocam ya sensördür yada tel çıkmıştır. hız göstergesi çalışmıyor ama km saymaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla ... evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor
evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor nurettin_kapln' Alıntı: hocam ya sensördür yada tel çıkmıştır. hız göstergesi çalışmıyor ama km saymaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla ... evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor
11 Ağu 2022 #4 nurettin_kapln Kayıtlı Üye 60-Tokat Katılım 26 Tem 2020 Mesajlar 407 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Yaş 26 hocam hız sensörü arızalanmış geçmiş olsun. halilkoca' Alıntı: ​evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor Genişletmek için tıkla ...
hocam hız sensörü arızalanmış geçmiş olsun. halilkoca' Alıntı: ​evet km sayıyor ancak hızı gostermiyor Genişletmek için tıkla ...
11 Ağu 2022 Konuyu Başlatan #5 halilkoca Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 nurettin_kapln' Alıntı: hocam hız sensörü arızalanmış geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Hız sensörü nerede peki aracın biliyormusunz yada bir görseli varmıdır elinizde
nurettin_kapln' Alıntı: hocam hız sensörü arızalanmış geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Hız sensörü nerede peki aracın biliyormusunz yada bir görseli varmıdır elinizde