Küçükken almak istediğiniz araba neydi,şimdi neye biniyosunuz?

oldum olası BMW e30 kasaya hastayımdır sonrasında e 36 ve 46 e90... devam etmekte e 46 çok kullandım şuanda param olsa son kasa 3.20 ye binerim ama son 2 senedir de megane rs e ilgim var BMW benim vazgeçilmezim

15-16 yaşlarında iken babamda o zamanın yeni kasası olan e36 bmw m3 vardı bende büyüyünce m3 alıcam derdim lakin gel görkü vergiler, benzin derken dizel megane'a zor biniyoruz. padişahımız böyle buyurdular.

Ben brodway ciydim. Yıllar sonra R9 sahibi olduk, uzun süre kullandı hiç üzmedi bizi...:eyv

Aklıma düşüpte binemediğim araç olmadı bugüne kadar,şükür Allah'a Renonun bütün modellerini kullandım sayılır,şuanda alabileceğim en hızlı ve spor aracına biniyorum,Allah herkese nasip etsin...:eyv

184151_10151145865152622_1584129058_n.jpg

Bende hep BMW M3 E46 istemişimdir. İnfiniti oldu ama bir M3 nasip olmadı kullanması bile...Sonra ilk çıktıklarında Megane Coupe IDE'leri çok beğenirdim. Biraz geçte olsa sahibi oldum. Belki ilerde M3'ü de alırım. Bu benzin ve vergi kazığına zor ama hayal, hayaldir...dimi?

2 araba vardı hayalimde.1.si civic vti isterdim hep sedanını , 2.si ki hala hayalımdır audi rs4 avant :) alıcam bi gün inşallah

Küçükken hep Megan 1 coupe hayalim vardı.
Şu anda Clio'ya biniyorum.
renault_megane_coupe_modif1_xx.jpg

Öyle Fazla Uçuk Hayalim Olmadı Pek Ama Bmw E30 Alpina Biraz Uçuk Sadece;

Bmw E30 Alpina B6 Motor Kodlu 2.800 CC,
Renault 11 Hatchback 3 Kapı,
Subaru İmpreza GC8 Catalonia,

Şuan Peder Beyin Samara İle İdare Etmeye Çalışıyoruz ıslık

e46lara hastaydım,polatla beraber x5 oldu,sonra durmadan degişti tt ye kadar dayandı ama hayaldı adı ustune,2009da ilk rocco yu gordugumude beynimden vurulmusa dondum,sonra alternatif falan ne olabilir diye bakarken meg3coupenin bir fotografı cok hosuma gitdi,ben babama rocco diye israr ederken bir gun geldi meg3coupe bak dedi bende itiraz edemedim ve nasip oldu Allaha bin sukur :)

Küçükken hep volkswagen kaplumbağalardan almak isterdim ama şimdi babamın arabası kangoo yu kullanıyorum :)

ilkokula başlamadan tanışmıştım komşumuzun yeşil kapluşu ya da almanların deyimiyle böceğiyle. bu kadar sempatik bir araç olamazdı. :deli

Öyle Fazla Uçuk Hayalim Olmadı Pek Ama Bmw E30 Alpina Biraz Uçuk Sadece;

Bmw E30 Alpina B6 Motor Kodlu 2.800 CC,
Renault 11 Hatchback 3 Kapı,
Subaru İmpreza GC8 Catalonia,

Şuan Peder Beyin Samara İle İdare Etmeye Çalışıyoruz ıslık

sonrasında ise ekonomik kriz, devalüasyon vb kelimelerin içerikleriyle tanışınca lada samara :D

şimdi clio hb kullanıyorum.

Geri