Küçükken almak istediğiniz araba neydi,şimdi neye biniyosunuz?

Forumda ne kadar çok şayinci varmış...:D

Araba kullanmanın her aşamasını şahinde öğrendik abi biz, :)
Benim gençlik yıllarımda bizim semtin vazgeçilmeziydi şahin,
Bizde doğal olarak hastası olduk... :)

Bir çoğunuz benden gençsiniz ve sizin çocukluğunuz ile bizimkisi pek uymayacak. Küçük yaşlardan itibaren italyan otomobili sevdam vardı fakat ilk otomobilim 81 model Renault 5 Alpine oldu sonrasında Alfa 75, Alfa 33 1.7 16V sahibi olduğum. Esas hastalığım ralli olduğu için hep Hot Hatch denen hızlı ufak otomobillere ilgi duydum bunların en ünlüsü Lancia Delta Integrale 'ydi. Alfalardan sonra sırasıyla Opel Astra F GSi ve Citroen C4 2.0 VTS aldım. Tabi bu arada hayallerimden biri olan Clio Williams 'ı da unutmamak lazım. Geçtiğimiz yaz ise çocukluk aşkım Lancia'ya kavuştum şimdilik toplanmayı beklese de ona sahip olduğumdan dolayı çok mutluyum. Allah'a çok şükür şimdi garajda bir Citroen VTS, bir Clio Williams bir Lancia Delta otomobilim var, sanmayın ki bunları baba parsıyla aldım hepsini kendim aldım hayatım otomobil parası biriktirmekle geçti bu bir çok şeyden feragat ettim ama araba sevdamdan hiç vazgeçmedim. Tavsiyem önceliklerinizi iyi belirleyin ve vazgeçmeyin çalışın , bir gün istediğiniz otomobili alabilirsiniz. Bundan sonraki hedefim bir Ferrari F 355 almak bakalım ama bu çok zor bir hayal... Hepinize bol şans....

lanciaresim003.th.jpg
[/URL][/IMG]

lanciaresim004.th.jpg
[/URL][/IMG]

lanciaresim002.th.jpg
[/URL][/IMG]

palio weekend leri çok severdim :) nedenini hala bilmem :D
sonra doblo ları sevmeye başladım :)
2001 kasa accent lere bayağı sarmıştım, tipi hoşuma gidiyoru :) bi kaç kez tam alıyoruz derken direkten döndü :)
şimdi kangoo kullanıyoruz, Allah yüzüme bakmış, büyük hatadan döndürmüş o zamanlar beni :D

Tofaş Hastasıyım Kangoo Ya Biniyorum

her genç erkeğin Şahin tecrübesi vardır... cenker

Tabi Abi Ya Bizde Vardı arkadaş kopı kolunu kırdı bağırdım çağırdım götürdüm bi modifiyeciye 7.50 tl orjinali :D

ilk hayalim olan araç civic eg kasa hb si dı.. çok şükür kavuştum. sonra ek vtec hayalim vardı ona da kvuştum. sonra rp03 type r hayalim oldu ona da kavuştum... sonra başka hayal kuramadım evlilikti iş di güçtü şimdi dizel flu ile takılıyoz..

ben 124 hastasıydım ve hala da öyle bir tane buldum 75 model ilk sahibinden orj. bilmiyorum belki onu alabilir ve toplayabilirim zaman ne gösterecek

Benim küçükken hayalimde broadway vardı :) Babam hep r12 alır satardı bir türlü r9 almazdı kızardım ona :) Sonra lise ve üniversite dönemlerimde megane coupe hayranlığım tavan yaptı. Çok şükür aldım biniyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Benim hayalim 206 gti dı. Şimdilerde baba arabası olan kangooya biniyorum ama işimi elime aldığımda ilk işim temiz bir tane megane f7r bulmak.

Geri