Küçükken almak istediğiniz araba neydi,şimdi neye biniyosunuz?

Ben mazda 323 hb olsun isterdim, ferrari misali

kısmet olmadı, cliocu olduk

renault-safrane-1993-17010-c2.jpg

Hayalimde hep bir Renault Safrane olmuştur . Bir ara tempra ve Renault 19 Europa hoşuma gitmiştir .

Safranemiz olmadı..Ama Bir çok Renault 12 , Renault 9 , Renault 19 ve Renault Megane sahibi olduk .
Şimdi bir MEgane , bir broadway var .

Safranem olmasını istermiyim ?
Evet isterim düzgün bir safrane latitüd gibidir .

Ben küçükken dedemde 1992 model kartal L vardı ve onu çok severdim,hep kartalım olmasını isterdim,şimdi ehliyeti aldım R 5 coupeye biniyorum...:)

99 yılında 11 yaşında iken babamın arabasını sarı bir Megane Coupe Cabrio sollamıştı, halâ hafızamdadır, unutamam. O gün çocukluk hayaliyle "bu arabadan bende alıcam" demiştim, 1-2 yıl sonra makyajlı kasasını gördüm kiraz kırmızısını, çok beğenmiştim ve kararımı daha 13 yaşımda vermiştim. Şu an 23 yaşındayım ve hayalimdeki o araç benim, rengine kadar.

küçükkene serçem-hacımurom olsa yeter derdim... direk reno grubuyla başladık, muhtelif segmentte ww,merso,suzıkı,ford,vs derken Dusterci olduk... kader-nasip napak... umduğunu değil bulduğunu yaşarsın hayat kuralı...:cool:

opel astralari cokk begenirdim 2000-2004 kasa olanlari

R11 Flash S'i beğenirdim. Araba almadan önce de ne zaman yolda bir Mini Cooper görsem, param olursa kesin alırım derdim ama Şuanda Clio III HB sahibiyim.
Mini cooper hala içimden gitmedi.
Heleki emeklilik zamanımda bir kaplumbağa alıp evin önünde sök-tak yapma fikrimde körelmedi :)

E36 M3 cabriolet :)

bu zamana kadar şöyle bi arabam olsun böyle bi arabam olsun demedim. ama imkansızda olsa tek hayalim..
i6226363_nissan-skyline-r34-v-spec.jpg

Geri