Küçük Bir Hasar İçin Özel Servis Mi, Yetkili Servis Mi?

nesa-otomotiv.gif

Kopegin durumu nasil acaba?? Aracinizla kopege carptiginiz zaman kopegi alip vetenire gotururseniz orada düzenlenecek rapor sonucunda trafik sigortaniz hasari karsilamaktadir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun. Birşey onarmayıp parça değiştirilirse fiyatlar çok pahalı olabiliyor. Dışarıda tamir ettirmek daha mantıklı.

Selim Bey tam bilmediğim için soruyorum, trafik sigortası veteriner raporuna istinaden yaralanan hayvanın tedavi masraflarını mı karşılıyor yoksa aracımızın maddi hasarınıda karşılıyor mu?

Selim Bey tam bilmediğim için soruyorum, trafik sigortası veteriner raporuna istinaden yaralanan hayvanın tedavi masraflarını mı karşılıyor yoksa aracımızın maddi hasarınıda karşılıyor mu?
Yaralı hayvanın tedavi masrafları tramer tarafından karşılanıyor, kazayı kendisinin yaptığını söylerse büyük ihtimalle trafik sigortası karşılar ama ertesi sene sigorta primi yükselir, en güzeli caddede buldum biri vurup kaçmış diyecek...
Aracın hasarını karşılamaz...

Ömer Hocam

Geçmiş olsun.Mustfa abinin dediği gibi Nesa otomotivden Bülent abi yardımcı olacaktır.

Kopegin durumu nasil acaba?? Aracinizla kopege carptiginiz zaman kopegi alip vetenire gotururseniz orada düzenlenecek rapor sonucunda trafik sigortaniz hasari karsilamaktadir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selim Hocam sabah uğradım veterinere, Kalçadan darde aldığı için şu anda ilaçla dinlendiriliyor. Bugün amelyat edeceklermiş, herhangi bir sorun olmaz ise tekrar 4 ayak yürüyebilecek.
İnanın köpeğin masrafı umrumda değil, inşallah düzelir durumu da içim rahat eder. Ama dediğiniz gibi Trafik sigortasını bir sorgulayayım.

teşekkürler.

Geri