Kışlık Bakım ve Değişmesi Gereken Parçalar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ujnat81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben dalize K7M var triger setinide yağınıda filtresini de fren disk ve balatalarını da internet ten taksitle aldın ustama götürüp değiştirdim. İnternetten parça alınır ne alacağını bildikten sonra bir sorun olmaz.

Benim araçda K7M motor bakım yaptırmak önem ister zaten yaptırınca oda sana ona göre davranıyor .
Aynen öyle önemli olan parçalarını tanımak bilmek hayırlı olsun ...

Ben bakim yaptirmadiğim yeri kalmadi maşallah diyorum artik bakiyorum yine bişi çikiyor haftasonu yağmurlu hava da kullandim arkadaş sigara için sağ cami indirdi düğmeye bastim zor kalkti cam nedense problem yoktu ama üşüdü herhalde :)

sağ cam için ne yapılabilir yavaş kalkıyor aşağı inerken normal yukarı çıkarken yavaşladı birden

Doseme sokulup sistemi temizlenecek ve yaglanacak

Arabanin kullanma kilavuzunu buldum da orda 18 20 yaziyor lastik basinçlari için bu neden öyle biz neden fazla basiyoruz arkadaşlar 32 30 yada 30 28 basiyorum sizce kilavuzda niye öyle denesek mi ne dersiniz

Arabanin kullanma kilavuzunu buldum da orda 18 20 yaziyor lastik basinçlari için bu neden öyle biz neden fazla basiyoruz arkadaşlar 32 30 yada 30 28 basiyorum sizce kilavuzda niye öyle denesek mi ne dersiniz

Bar cinsinden mi yaziyor yok psi mi

Bar cinsinden mi yaziyor yok psi mi
Orasını bilmiyorum ne olarak yazıyor ama nette var arayıp bakabilirmisiniZ ben araba olayından pek anlamam ilk arabam olması sebebiyle öyle yazıyor sa ne anlama geliyor [emoji4]

cam sorununu bende çözemedim krikoyu 2 kez yağladım ertesi gün yine aynı en son komle söktüm motoru krikoyu aldım dışarıya temizledim yağladım hala aynı :)

Geri