Kışlık Bakım ve Değişmesi Gereken Parçalar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ujnat81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben genellikle öne ve arkaya 32 basıyorum ... siz ?

BENDE 32 basıyordum 32 fazla dediler yük yoksa uzun yola çıkmıyorsan dediler önlere 30 arkaya 28 basıyorum sende öyle yap yola tutunma azalır dediler bana

senin ön teyipin altındaki saat çalışıyormu ya bende o çalışmıyor bi tane bulamadım alayım bir tane buldum o da 80 tl istedi almadım ucuz bulursan haberim olsun

Çok teşekkür ederim fiyatlar çokta uçuk değilmiş açıkcası buna sevindim.
Önerileriniz içinde çok sağolun bunları almaya çalışacağım en azından kafam rahat olsun araç rahat olsun ;)
fiyatlar bizde bu üstelik değişimden herangi bi ücret alınmıyor r 19 un bakımları sizi korkutmasın :D silgeci de muz silgec denilenlerden takın orjınaline gerek yok yag değişiminden sonra, 70 tl verip aldıgınız yag 4 lt olacak r19lar 3.5 litre kadar alır artan yagınızı ve atf ve dot3 de artar onları geri isteyın atf ve dot3 ün açık kutusu varsa sadece ekletmeniz daha mantıklı olur yagla birlikte yag filtresi de mutlaka değişir yag filtresini de man marka man yoksa fil almanızı öneririm
lastik basınclarının olması gerekeni önler28 arkalar30 dur
iyi akşamlar :)

merhaba arkadaşım sizde bizim arabanın torpidoda bulunan saat varya bende o çalışmıyor bunu nerden bulabilirim varmı sizde bir tane buldum çok para istiyor varsa yada bulabilirsen irtibata geçebilirmmisin teşekkürler
benim aracımdakı de calışmıyor gereksiz oldugunu düşündüğüm için takmadım daha doğrusu takmayı bile düşünmedim diyebilirim o parca zor bulunur cıkmacı bi tanıdık var sorarım varsa size bildiririm iyi akşamlar

Yağmur kaydırıcı ve buğu önleyici deneyebilirsiniz kolaylık ve rahatlık sağlar :cool:

Evet emre onuda düşünüyorum özellikle dikiz aynaları için ...

Ortalama nette fiyat araştırdım iyisi olsun istersem şunlar çıkıyor karşıma ortalama tabiki yuvarlak hesap

attachment.php

Fren, şanzıman ve hidrolik yağları genellikle eksilirse tamamlanır. Yada komple sökülüp bakım yapılmışsa yenisi konur. Bence onlara sadece baktırın ve eksik varsa tamamlatın.

Fren, şanzıman ve hidrolik yağları genellikle eksilirse tamamlanır. Yada komple sökülüp bakım yapılmışsa yenisi konur. Bence onlara sadece baktırın ve eksik varsa tamamlatın.

Evet Hakkı bey doğru diyorsunuz ama benim sıkıntım aracı yeni almış olmam ve ne gibi ürünler koyduklarını ya da ne zaman koyduklarını bilmemem !

Öncelikle cevap vermeyi unuttuğum arkadaşlarıma cevap atayım ...

Memolik evet ben 32 ye alıştım basıyorum nedendir bilmiyorum ama bundan önce ki aracıma da 32 basıyordum alışkanlık oldu birde senin ve furcanoco arkadaşı dinleyip deneyeceğim ...

Memolik benim saat dijital görünümlü ve çalışıyor ..

furcanoco arkadaşım teşekkürler bilgilerin için..
Ben malzemeleri aldım güvendiğim bir motor ustası var ona götürüp hepsini yaptıracağım inş. birazdan sizlerle paylaşacağım neleri aldığımı ..

R19' uma aldığım malzemeler

5RjD8A.webp

İşte arkadaşlar kafama koydum ve yaptım iyisiyle kötüsüyle alabildiğim malzemeler :eyv

Resmin solunda ki malzemelerden başlıyorum ;

Petrol Ofisi Antifriz - 3 Lt : 23 tl
Castrol Magnatec 10W-40 - 4 Lt : 70 tl
Petrol Ofisi Şanzıman Yağı 80W-90 - 3 lt : 40 tl
Orijinal Triger Seti (Rulman ve Kayış) : 155 tl
Motrio Hava Filtresi : 10 tl
Motrio Yağ Filtresi : 6,5 tl
Petrol Ofisi Hidrolik Firen Yağı - Dot 3 : 8 tl
Mobil ATF Direksiyon Yağı - 1 lt : 20 tl
Orijinal Buji - 4 adet : 21 tl
Motrio Cam Suyu : 2,5 tl

Toplam : 356 tl
Pazarlıkla verdiğim ücret qw : 320 tl tabi karta taksit
kıhkıh

Motrio
marka hakkında bilgi vereyim arkadaşlar linkte hepsi yazılı bence güzel bir uygulama 4 yaş üzeri yedek parçalar;
http://www.renault.com.tr/satis-sonrasi/motrio-yedek-parca

Son düzenleme:
Geri