Kışlık Bakım ve Değişmesi Gereken Parçalar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ujnat81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
değişimler yapılmadıysa borPower marka motor içi temizleyici attırabiliirsiniz eski yagın içine atılıyor arac bi kaç dakka calıstırılıyor temizleyici motor içine tamamen nufus ettikten sonra yag bosaltılıyor. yagın özelliğini kaybettirip daha akıskan kale getiriyor yag motorun içinden süzülüp çıkıyor yanı :D kendi aracımda kullandım gayet başarılı bi ürün :)

değişimler yapılmadıysa borPower marka motor içi temizleyici attırabiliirsiniz eski yagın içine atılıyor arac bi kaç dakka calıstırılıyor temizleyici motor içine tamamen nufus ettikten sonra yag bosaltılıyor. yagın özelliğini kaybettirip daha akıskan kale getiriyor yag motorun içinden süzülüp çıkıyor yanı :D kendi aracımda kullandım gayet başarılı bi ürün :)

Aynen birazdan gideceğim sanayiye onu düşünmüyor değilim bi gideyim de yaptırabilirim :)

Evet arkadaşlar bugün arabamı çok şımarttım umarım fazla naz yapıpda arıza yapmaz :)
Bor Power katkı maddesini de ekledim furcanoco :cool:

Motor Yağı
Bor Katkı Maddesi
Yağ Filtresi
Hava Filtresi
Şanzıman Yağı
Fren Yağı
Hidrolik Direksiyon Yağı
Antifriz
Gaz Filtreleri (2 adet)
Gaz Ayarı
Rot Balans Ayarı
Lastiklerin Havası

Buji ve Triger setini değiştiremedik ustalar çok yoğundu :sinirli

bor power katkıyı nereye katıyorsun nerde kullanıyorsun öğrenebilirmiyim

hem aracın hem full bakımın hayırlı olsun. şanzuman yağı ömürlük dense bile belli periyotla değişiminin faydası var zararı yok. kabaca periyot olarak 60-70 bin km yada 4 yıl diyebiliriz (hangisi önce dolarsa)

Teşekkür ederim karacan evet değişmekte yarar var bence de çokta pahalı değil böyle şeyler sadece ihmalkarlık yapıyoruz ...

Memolik motor yağının içine katıyoruz yeni değiştirdiğimiz zaman yapıyoruz motor koruyucu diyebiliriz buna ...

Teşekkür ederim karacan evet değişmekte yarar var bence de çokta pahalı değil böyle şeyler sadece ihmalkarlık yapıyoruz ...

Memolik motor yağının içine katıyoruz yeni değiştirdiğimiz zaman yapıyoruz motor koruyucu diyebiliriz buna ...

yeni yağın içine mi katacağız değilmi bende denemek istiyorum yoksa eski yağa katıp sonra boşaltıp yeni yağı öyle mi koyacaz sırası nasıl olacak bu katkının

birde su eksiltmesi bende ayda 1 defa koyuyorum normal diyorlar sizde de öylemi eksiltme varmı içerde ıslaklık yok dışarda yok ama 1 yada 1.5 ayda bir eksiltiyor suyu

yeni yağın içine mi katacağız değilmi bende denemek istiyorum yoksa eski yağa katıp sonra boşaltıp yeni yağı öyle mi koyacaz sırası nasıl olacak bu katkının

birde su eksiltmesi bende ayda 1 defa koyuyorum normal diyorlar sizde de öylemi eksiltme varmı içerde ıslaklık yok dışarda yok ama 1 yada 1.5 ayda bir eksiltiyor suyu

Usta o kadar ince ayrıntısını bilemiyorum ben aracı alalı 2 ay olmadı daha tanışma halindeyiz :)

Bor power yeni yağ koyarken uygulanıyor zaten bor power alırsanız orada nasıl kullanılacağı yazıyor .

Usta o kadar ince ayrıntısını bilemiyorum ben aracı alalı 2 ay olmadı daha tanışma halindeyiz :)

Bor power yeni yağ koyarken uygulanıyor zaten bor power alırsanız orada nasıl kullanılacağı yazıyor .
Nasıl araba varmı problem

Ben dalize K7M var triger setinide yağınıda filtresini de fren disk ve balatalarını da internet ten taksitle aldın ustama götürüp değiştirdim. İnternetten parça alınır ne alacağını bildikten sonra bir sorun olmaz.

Geri