Kilometre Düşürme !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RoBoCoP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence başlığı My renault uygulaması ile aracın km bilgilerinin uyuşmaması olarak düzeltmelisiniz. :eyv

Site yıllık ortalama km ye göre kendi artıyor benım araç 170 binde orda 230 binde görünüyor şu an. ;) Tuvtürk Muaye km bilgilerini yazıyor sbm ye mesaj atın km bilgileri gelir.
Tam olarak nasıl bir mesaj bu örnek yazarmısınız rica etsem ?

Tam olarak nasıl bir mesaj bu örnek yazarmısınız rica etsem ?

5664 e mesaj atıyorsunuz.Verdiğim linkte hepsi yazıyor.Yalnız km bilgisi bunlardan herhangi biri için mesaj attığınızda 2.msj olarak geliyor.Km için özel bir msj şekli yok.Bu mesaj da adet başına 7 tl dir.

https://sbm.org.tr/tr/Sayfalar/SMSSorgulamalari.aspx

Selam Arkadaşlar;
My Renault sitesindeki km. uyuşmazlığı sorununu Renaulta telefonla ulaşarak ilettim. Sitedeki km bilgisini değiştiremediğimi ilettim o gün. Bugün itibariyle sitedeki sorunu düzeltmişler. Aracın orjinal km. sini ve yıllık km. yi sorunsuz şekilde girebiliyoruz artık bilginize...

Selam Arkadaşlar;
My Renault sitesindeki km. uyuşmazlığı sorununu Renaulta telefonla ulaşarak ilettim. Sitedeki km bilgisini değiştiremediğimi ilettim o gün. Bugün itibariyle sitedeki sorunu düzeltmişler. Aracın orjinal km. sini ve yıllık km. yi sorunsuz şekilde girebiliyoruz artık bilginize...

Sitenin linkini paylaşabilir misiniz?

Geri