clio_34 = fazla kilo Abla millete kilo aldırcan bi dur yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o Reha markalar zaten Kıbrıs'tan gelenler işte orda da hep Reha yerdik.. nası canım çekti ya , bugun bakıyım da bulursam alıyımkıbrıs'tan gelenler gerçekten güzel oluyor, bu kadar peynir konuşunca biraz araştırma yaptım benzer lezzette birkaç öneri buldum migroslarda reha marka mıydı neydi öneriyorlar görsem yüzüne bakmazdım bilmediğim şey diye ama denemek lazım sanırım
ben bir iki haftadan önceden başlarım artık hatırlatmaya resimlerle, mesajlarla 12 3 ya ama sen bakma bu konulara kendimi kötü hissedicem vallanasıl cıkayım konu acarken uyarılı yapın baslıgı gazozlar sahlepler milalicler kahvaltılar nereye el atsam bisiy cıkıyor yasak istiyorum ben )
mıhlama mı ayyy onu nasıl unuttum ben bacım geldiginde hatırlat yaparım sana
güzel olur hemde usta
siz bebek avuturken bende size mıhlama yaparım bir kuymak
clio_34 = fazla kilo Abla millete kilo aldırcan bi dur yaw
o Reha markalar zaten Kıbrıs'tan gelenler işte orda da hep Reha yerdik.. nası canım çekti ya , bugun bakıyım da bulursam alıyım
ben Reha'dan başka marka yemedim o yüzden bişey diyemicem malesef ama sanmıyorum onun kadar iyi olabileceğinibizim sokakta küçük migros var annem bakmış reha yokmuş, akdeniz, koop bir de migros marka varmış bunlardan öneri var mı of büyük migrosa uğrayamadım ki zaman bulup
Marketlerden alınan mihaliçler, asla Bandırma'dan gelen "mağlıç"ların tadına yetişemese de, eski tarihli-iri gözeneklilerinden bulursanız kaçırmayın derim. qw
Bir Bandırma'lı olarak müdahale etmem lazım. Orijinali "kelle" peyniridir. Eski kelle dediğiniz gibi iri deliklidir ve tadına doyum olmaz. Biz peynirin kenarlarını (dilim olarak satılır, kenar yerleri daha serttir) sürekli kızartırız. Hellimin de tadı ayrı ama kelle peynirinin kızartması da çok dehşet olur
Bir Bandırma'lı olarak müdahale etmem lazım. Orijinali "kelle" peyniridir. Eski kelle dediğiniz gibi iri deliklidir ve tadına doyum olmaz. Biz peynirin kenarlarını (dilim olarak satılır, kenar yerleri daha serttir) sürekli kızartırız. Hellimin de tadı ayrı ama kelle peynirinin kızartması da çok dehşet olur
Aç insan konuları yine hortlamış,yapmayın arkadaşlar...
Bumudur yani:aytuğ
Elimden kaçtı valla özürr12 3