Açım aççç Geberdim açlıktan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde tavaya iki yumurta kırmaya kalksak birisi dışına düşüyo bee:bantyorum yok elinize sağlık..
Elinize sağlık.Bu kunu benden dolayı açılmış olabilir geçen akşam bi salep mevzusu vardı o değilde hani gıdayla ilgili konu başlık resimi istiyorduk ne oldu
ben burada dogru durust peynir yiyemezken bunlari gormek cok guzel olmadi benim acimdan
Bu tarz konuların gecenin 2 sinde açılmasını yasaklamak lazım...
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler oluyor burada mihaliç yani meşhur susurluk tostunun peyniri offfffffffffff
evet katılıyorum yasaklansın ya olmuyo heleki öğrenci yurdunda iseniz durum çok değişik haller alabiliyor
Bu yaptığınızı savaşta yapmıyorlar yav.. :slc 2 saat önce yedim ama gene acıktım.. Bi tantuni söyleyim bari.. hihi
Karadenizin mıhlaması var bi kere
Ama ben evde değilim yurttayım asıl problem bu :soryyy
:aytuğ
Neyse size afiyet olsun güzel görünüyor
hellim gibisi var mı yaa , 2 sene kaldım kıbrısta , utanmasam hergun yerdim bu hellimlerden , yine canımı çektirdiniz valla
yumurta kırmak hafife alınır ama ince iştir, teflonu ocağa koy peynirleri diz bu kadar kalamarsa zaten yağı kızır hop tencereye anında görüntü, yaşasın dondurulmuş gıda sektörü
şu anda yanımda sahlebim var desem cevap vermiş olurum sanırım :aytuğ
tabii o sahlep konusuyla sigara böreklerini yetiştiren roadfox 'u unutmamak lazım!
samsun yazıyor ama ikametgah farklı herhalde? en azından yer değiştirince yeme şansı var ya ben ne yapayım şekerim fırladığı, karbonhidrattan uzak durmam gereken anlarda gözüme sigara börekleri sokuluyor
biraz daha uğraşırsam sanırım bu yasak çıkar da ben de rahatlarım hehe
adapazarı çık aradan, senin bu konuları görmemen gerekiyordu:aytuğ
eve dönünce telafi edilir artık
hiii tantunici de gelmiş kara listem kendini ele verdi bir bir kıhkıh
Onu yeme şansım olmadı şimdiye kadar, inşallah bir gün o lezzetle de tanışırım
kıbrıs'tan gelenler gerçekten güzel oluyor, bu kadar peynir konuşunca biraz araştırma yaptım benzer lezzette birkaç öneri buldum migroslarda reha marka mıydı neydi öneriyorlar görsem yüzüne bakmazdım bilmediğim şey diye ama denemek lazım sanırım
Maşukiye'de mıhlama yapıyorlar gayette güzel gelmişti bana ama işi bilenler onun sahte olduğunu söylediler,orjinali çok daha farklı oluyormuş...nasıl cıkayım konu acarken uyarılı yapın baslıgı gazozlar sahlepler milalicler kahvaltılar nereye el atsam bisiy cıkıyor yasak istiyorum ben )
mıhlama mı ayyy onu nasıl unuttum ben bacım geldiginde hatırlat yaparım sana
oMaşukiye'de mıhlama yapıyorlar gayette güzel gelmişti bana ama işi bilenler onun sahte olduğunu söylediler,orjinali çok daha farklı oluyormuş...
Bebek görmeye geliriz belki belli mi olur...o
rada yemedim hic bilmiyorum ama buraların peynirinden oldugu icin orjinaline benzemiyor demislerdir usta rahmetli ananem trabzondan getirtirdi peynirini yagını her sabah yapardı iste o mıhlamayı bir daha yiyemedim
orjinaline pek benzetemesemde yakınını yaparım buyrun gelin bir gün
Bebek görmeye geliriz belki belli mi olur...