Kıbrıs'ın "Hellim"i varsa, bizim de...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa bisküvi iyi fikir ama şimdi şekersiz bisküvi de gitmez bu saatte:( bak şimdi de sen benim aklıma bisküvi soktun, finger ve bebe bisküvisi olacaktı açılınnn :)
Şekersiz biskevüt böğğğğğ ama bebe bisküvisi on numara olurdu hani kimse duymasın hehe

Bana da Açlık Hissi Geldi Şu an :)
hehe

Şekersiz biskevüt böğğğğğ ama bebe bisküvisi on numara olurdu hani kimse duymasın hehe

eveeet, sayende pötibör ve bebe bisküvisi kokteylini lüplettim başıma doğru bir ağrı yükseliyor komaya girersem şeker yükselmesinden sorumlusu adigeemre'dir ey rfc ahalisi:D kesin çözüm eve böyle şeyler almamak ama illa ki bulunuyor evde :(

ben bu foruma öylesıne gırmiştim tanımıyorum kımseyı yetkılı yokmu acaba???

Bumudur yani:aytuğ

peynir-kc4b1zartmasc4b1-ye-mek-13.jpg

Budur :eyv Bugünü kaçırdık, yarın sabaha aynısından yapayım bari :)

:halay ben bir iki haftadan önceden başlarım artık hatırlatmaya resimlerle, mesajlarla 12 3 ya ama sen bakma bu konulara kendimi kötü hissedicem valla:)

ben de diyorum nasıl oldu da mutfağa girmeye heveslendi kıza bakıcaz tabii ya hehe
hehe

tabii, internet tutkunu olup pc başında çöreklenmekten kilo almıyo zaten rfc ailesi, benim masum peynirimle, kalamarımla kilo alacak :hıh protein onlar abartmazlarsa bir şey olmaz kıhkıh

bizim sokakta küçük migros var annem bakmış reha yokmuş, akdeniz, koop bir de migros marka varmış bunlardan öneri var mı of büyük migrosa uğrayamadım ki zaman bulup:(

yoksa benim mutfağa girdiğim görülmüş şeymi :)

Bumudur yani:aytuğ

peynir-kc4b1zartmasc4b1-ye-mek-13.jpg

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ısrarla yasak istiyorum bu görüntülere hatta ban istiyorum
offffffff ne güzel göründü

ben bu foruma öylesıne gırmiştim tanımıyorum kımseyı yetkılı yokmu acaba???

satış bölümünde çalışıyordun di mi ? :aytuğ

yoksa benim mutfağa girdiğim görülmüş şeymi :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ısrarla yasak istiyorum bu görüntülere hatta ban istiyorum
offffffff ne güzel göründü

tatilde yediklerinin seni 10 yıl idare edeceğini düşünmekle beraber bence de banlanmalı hehe

Benim İçin Sıkıntı Değil Gecenin 03:30 da Mis Gibi Uykudan Uyanıp Yemek Yediğim İçin Öyle Bir Sıkıntı Yaşamıyorum Aksine Yemezsem Uyuyamıyorum hehe hehe

Ne Yiyoruz Abim hehe hehe hehe

ah gençlik, ah sağlık... karşıda çalışırken eve 23.30- 00:00 arası gelir bütün gün aç ya da bir simitle gezdiğim için hemen yemeğe yumulur sonra da sorunsuzca uyar sabah 5:30 gibi kalkardım... gel gör ki şeker dengesizliği yüzünden yemekten sonra uyku gelir gib olsa da bir süre sonra cin gibi oluyorum, kaç sene kahvelerimin günahını aldılar ama üzerimde yapılan deneyler gösterdi ki kahvesiz bile olsam tıkınmaktan uyuyamıyormuşum ben hehe

Güzel görünüyo valla olsada yesek

SaHRqPiRjLQRyNVclmqBIPUCcsiXD5qkV7FDOtEnOlbnwyu0vc.webpSY7VlaXtcB3unYb8emkIvVsUVgZ4w7x-FewNh25QANHCRJlnzD.webpKSE3ROS7B6MQHZhsY_OD6e-qs0OKSnLmwookx22piRut1uGBZg.webp
images

Ekli dosyalar

• SaHRqPiRjLQRyNVclmqBIPUCcsiXD5qkV7FDOtEnOlbnwyu0vc.webp
    SaHRqPiRjLQRyNVclmqBIPUCcsiXD5qkV7FDOtEnOlbnwyu0vc.webp
    10 KB · Görüntüleme: 0
  • SY7VlaXtcB3unYb8emkIvVsUVgZ4w7x-FewNh25QANHCRJlnzD.webp
    SY7VlaXtcB3unYb8emkIvVsUVgZ4w7x-FewNh25QANHCRJlnzD.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 0
Yapmayın Yemek Zafım Var Resimleri Gördükçe Acıkıyorum Yapmayın Yapmayın

Geri