Belli ki jant ve dikiz aynası sonradan takılmış, onlar boyadan nasibini alamamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda netten buldugum r12 yanmıs ama hala yola devam diyor...
deden sağlamcı adammış arabanın iyisinden anlıyormuş şüpesiz.. mekanı cennet olsun.. .. arabada güzelmiş oda kaybettiklerimizden, en azından senin kalbinde yaşamaya devam edecek. yeni resimler bekliyoruzR12 den basladık bizde direksiyon Hayatımıza... Rahmetlik dedemin 76 yeşil R12'si Araba surmeyi ilk onda Gordum Dedem Nur içinde yatsın soforlugu o ogretti bana.. 2005 yılında vefat etti.. Arabayı içeriye aldılar 2011'e kadar yattı içerde sonrada biriken borcu yuzunden Dayım Devlete verdi aracı... Buda Son Fotografı Hüzünlendim birden..
Uploaded with ImageShack.us
Buda netten buldugum r12 yanmıs ama hala yola devam diyor...
yanmışta olsa hala gidiyor bu gün bunu yapabilecek başka bir araç varmıki.. paylaşım için teşekkürlerKonu gerçekten güzel ve anlamlı konu olmuş tebrik ederim abi
Ne yanlanır ama şimdi onla
Dün Kayaş kızılca köye gittim bir müstakil ev önünde terkedilmiş 12 gördüm hemen fotoğrafladım o sırada ihtiyar biri bahçeden hayır ola Hemşerim dedim amcacım meraklanma fotoğraf çekiyorum araç benim ilk aracım plakayı sattıktan sonra kıyamadım satmaya dedi yıllardır burada dedi
Araç modeli 1977
SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi