Kaybettiklerimiz ve kurtarilmayi bekleyenler...

Belli ki jant ve dikiz aynası sonradan takılmış, onlar boyadan nasibini alamamış.:135

R12 den basladık bizde direksiyon Hayatımıza... Rahmetlik dedemin 76 yeşil R12'si Araba surmeyi ilk onda Gordum Dedem Nur içinde yatsın soforlugu o ogretti bana.. 2005 yılında vefat etti.. Arabayı içeriye aldılar 2011'e kadar yattı içerde sonrada biriken borcu yuzunden Dayım Devlete verdi aracı... Buda Son Fotografı :( Hüzünlendim birden..

Uploaded with ImageShack.us

43423389.jpg

31592175.jpg

37971247.jpg

Buda netten buldugum r12 yanmıs ama hala yola devam diyor...

attachment.php

Konu gerçekten güzel ve anlamlı konu olmuş tebrik ederim abi :)

attachment.php

Ne yanlanır ama şimdi onla

R12 den basladık bizde direksiyon Hayatımıza... Rahmetlik dedemin 76 yeşil R12'si Araba surmeyi ilk onda Gordum Dedem Nur içinde yatsın soforlugu o ogretti bana.. 2005 yılında vefat etti.. Arabayı içeriye aldılar 2011'e kadar yattı içerde sonrada biriken borcu yuzunden Dayım Devlete verdi aracı... Buda Son Fotografı :( Hüzünlendim birden..

Uploaded with ImageShack.us

43423389.jpg

31592175.jpg

37971247.jpg

attachment.php
deden sağlamcı adammış:eyv arabanın iyisinden anlıyormuş şüpesiz.. mekanı cennet olsun.. :(.. arabada güzelmiş oda kaybettiklerimizden, en azından senin kalbinde yaşamaya devam edecek. yeni resimler bekliyoruz:eyv

Konu gerçekten güzel ve anlamlı konu olmuş tebrik ederim abi :)

Ne yanlanır ama şimdi onla
yanmışta olsa hala gidiyor:eyv bu gün bunu yapabilecek başka bir araç varmıki.. paylaşım için teşekkürler

veha6e7e.jpg

ra8y2u2a.jpg

a2eqasum.jpg

2uduma3y.jpg

a6azerar.jpg

Dün Kayaş kızılca köye gittim bir müstakil ev önünde terkedilmiş 12 gördüm hemen fotoğrafladım o sırada ihtiyar biri bahçeden hayır ola Hemşerim dedim amcacım meraklanma fotoğraf çekiyorum araç benim ilk aracım plakayı sattıktan sonra kıyamadım satmaya dedi yıllardır burada dedi

Araç modeli 1977

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

insanın aracını her gün bu halde görmesi daha acı değil mi :(

harbiden yaaa madem satmaya kıyamamış plakayı sattın çek bi kenara bak güzelce şöyle adam akıllı demi :D

Dün Kayaş kızılca köye gittim bir müstakil ev önünde terkedilmiş 12 gördüm hemen fotoğrafladım o sırada ihtiyar biri bahçeden hayır ola Hemşerim dedim amcacım meraklanma fotoğraf çekiyorum araç benim ilk aracım plakayı sattıktan sonra kıyamadım satmaya dedi yıllardır burada dedi

Araç modeli 1977

amca kıyamadında bu ne hal :)

Bir ara aracıma binerken bu aracı bu hale çoluk çocuk koydu diyerek sitem etti araç zamanla yağmalanmış zaten

Geri