Kaybettiklerimiz ve kurtarilmayi bekleyenler...

DEVAMINI BEKLİYORUZ:bravo

Adamsın gene yaptın yapacağını T12 yok ama T2 var onu eklesem oluyo mu qw

adamsın gene yaptın yapacağını t12 yok ama t2 var onu eklesem oluyo mu qw
tamam sakiiin ol toplayacaz sana t2

Yakin bir zaman icerisinde bende paylaşimi yapacagim bildigim bir kac adet kaderine terkedilmiş 12 ler var

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

yakin bir zaman icerisinde bende paylaşimi yapacagim bildigim bir kac adet kaderine terkedilmiş 12 ler var

huawei - u8850 16 gb cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
mutlaka bekliyoruz..

Çok güzel ve anlamlı bir konu Ömer abi :eyv bende elimden geldiğince paylaşım yapacağım ama bu ötv yasasına öyle canım sıkıldı ki dedemin aklı çelinmiş olsa gerekki 131i satmayı düşünüyormuş, evdekiler telefonda söyleyince ne diyeceğimi bilemedim ağlıcam nerdeyse zor tutuyom kendimi canım çok sıkıldı çünkü, ya böyle eski arabaların zevki tadı bir başka, onlar bir dönemin tanıkları bir dönemin en lüksler, her ailenin illaki birinden birine bindiği otomobillerdir 12ler 124ler 131ler, şimdi ise kimisi kaderine terk edilmiş, kimisi ise devlet tarafından alınmaya çalışılıyor, sebeb ise güvenli olmayışı ve çok kaza yaptığı, onu geçicen arkadaş yapan son model arabaylada yapar bakımsız lüks otomobillede yapar, dikkatsiz sürücüde yapar yani suçlu eski araçlar gösterilmemeli bence, çok yazdım kusura bakmayın çok doluyum çünkü :(

Çok güzel ve anlamlı bir konu Ömer abi :eyv bende elimden geldiğince paylaşım yapacağım ama bu ötv yasasına öyle canım sıkıldı ki dedemin aklı çelinmiş olsa gerekki 131i satmayı düşünüyormuş, evdekiler telefonda söyleyince ne diyeceğimi bilemedim ağlıcam nerdeyse zor tutuyom kendimi canım çok sıkıldı çünkü, ya böyle eski arabaların zevki tadı bir başka, onlar bir dönemin tanıkları bir dönemin en lüksler, her ailenin illaki birinden birine bindiği otomobillerdir 12ler 124ler 131ler, şimdi ise kimisi kaderine terk edilmiş, kimisi ise devlet tarafından alınmaya çalışılıyor, sebeb ise güvenli olmayışı ve çok kaza yaptığı, onu geçicen arkadaş yapan son model arabaylada yapar bakımsız lüks otomobillede yapar, dikkatsiz sürücüde yapar yani suçlu eski araçlar gösterilmemeli bence, çok yazdım kusura bakmayın çok doluyum çünkü :([/QUOTbenimde duygularıma tercuman oldun ,bana diyecek bişey kalmadı.. sana sonuna kadar katııyorum.. :eyv

SAMSUN HAVZADAN KARELER (MUHAMMED BIYIK) TEŞEKKÜRLER

İşte bunlarda bizim sanayide terk edilenler .
Bende dün akşam TSW buldum gece olduğu için çekemedim Abi .

Fotoğrafta ki arabaların çoğunu çok güzel halleri ile gördüm .

benimde duygularıma tercuman oldun ,bana diyecek bişey kalmadı.. sana sonuna kadar katııyorum.. :eyv
saol Ömer abi valla aklımdan çımadı gitti geceden beri düşünüyom ne yapabilirim diye, hayır babamda diyor napcan sen onu altı çürümeye başladı diye eee 30 yaşında araba napalım şimdi Bursa gibi nemli bi yerdede oluyor :S

saol Ömer abi valla aklımdan çımadı gitti geceden beri düşünüyom ne yapabilirim diye, hayır babamda diyor napcan sen onu altı çürümeye başladı diye eee 30 yaşında araba napalım şimdi Bursa gibi nemli bi yerdede oluyor :S

sizin araç t stopmu

Geri