Kaybettiklerimiz ve kurtarilmayi bekleyenler...

3 Tane kurtarılmayı bekleyende benden olsun

1.Araç
p3y7.jpg

2-3 Bunlarda Abi Kardeş

4kik.jpg

• Beğen
Tepkiler: ömer61
Paylaşım için Teşekkürler Hakikatten Kurtarılmayı bekliyorlar..

Yeni hurda yasasından sonra büyük bir ihtimalle bu araçların hepsi tarih olacak...

nerde olduğunun bir önemi yok aslında arkadaki römork en azından ölmemiş bir işe yaramış:eyv

Bu aralar orta boyutta bir karavan yapma niyetim var.Ama baya bir zaman ve maddiyat lazım.Ama bu süper olmuş.Ve güzel fikir verdi...Dur bakalım bi şeyler düşünüyorum.Bende hurda bir minübüs tarzı aracı böyle yapsam..Olur galiba..

Bu aracı Bugün Tesadüfen Ostim Metro yakınlarında gördüm ve fotoğrafladım Kusura bakmayın Lütfen Telefon lameram hiç iyi değil ancak bu kalitede çekiyor redface.webp

Dökük durmasına rağmen orjinal bir yapısı var,vakit olacak bunu alıp restore edecen...

araç 75 model :sorul ve ne yazıkki maddi olarak talep gören 74 ve öncesi kasa değil! en azından 74 olsaydı toplamaya değerdi. yinede birçok parçası üzerinde ve hala bu durumda olması bile güzel. kurtarılmayı bekleyenlerden biri.

Eğer arka çamurlukları orjinalse bu araba kesinlikle TS modeli . :) ama orijinal duruyor.

TL modelleri daha ender rastlanan modeller.

Eğer arka çamurlukları orjinalse bu araba kesinlikle TS modeli . :) ama orijinal duruyor.

KADİR ARKA ÇAMURLUKLARDAN TL YADA TS OLDUĞUNU NASIL ANLADINhehe

Geri