Merhabalar; ben expression paket 2011 model megane'ima katlanir aynayi yaptim en sonunda [emoji1] sadece 2 adet katlanir ayna satin aldim 480 tl, bir de sahibinden.com da Mustafa Bagseven isimli arkadasin uretimini yaptigi mikroislemcili modulu satin aldim 100 tl, isciligi kendim yaptim. Su an hem kumandadan 2. Kitleme ile hem de icerden manuel olarak acip kapatabiliyorum (istersem kumandadan 1. Kitlemede de kapanmasi icin Mustafa Arkadasim entegre gonderdi, bu da mumkun). Bu tutari gozden cikariyorsaniz yaptirin derim.
Belki bazi suruculer icin cok faydali olmaz bilemem ama ben bulundugum semt itibari ile her aksam aracimi park edince el ile kaptmak zorunda kaliyordum, artik kumandadan kapatiyorum [emoji1]
Not: eger yapcak olan arkadas varsa ufak bir bilgi verebilirim.
On sol kapi icine sadece 4 kablo cekerek bu isi yapabiliyorsunuz, 2 kablo akuden 12V icin, 2 kablo diger sag kapi aynasinin motorundan, geri kalan butun islemler kapi icinde yapiliyor,
Benim aracimin tesisatinda kapi icinde merkezi kilitleme mekanizmasina giden kablo demedindeki beyaz olan kablodan kilitleme tetigi aldim (aynalarin kapanmasi icin), sari kablodan acma tetigi aldim (aynalari acmak icin). Bir de module kontak acildiginda 12v gerekiyordu, onu da cam kumanda butonu paneline giden 6 yuvali sokette sari renkte kalin bir kablodan bu kontagi aldim, su an sorunsuz calisiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba,
Birkaç sorum olacak;
1- Katlanır aynaları çıkma olarak mı temin ettiniz?
2- Ürünün linkini paylaşabilir misiniz.