Katlanır ayna hakkında

Merhabalar; ben expression paket 2011 model megane'ima katlanir aynayi yaptim en sonunda [emoji1] sadece 2 adet katlanir ayna satin aldim 480 tl, bir de sahibinden.com da Mustafa Bagseven isimli arkadasin uretimini yaptigi mikroislemcili modulu satin aldim 100 tl, isciligi kendim yaptim. Su an hem kumandadan 2. Kitleme ile hem de icerden manuel olarak acip kapatabiliyorum (istersem kumandadan 1. Kitlemede de kapanmasi icin Mustafa Arkadasim entegre gonderdi, bu da mumkun). Bu tutari gozden cikariyorsaniz yaptirin derim.
Belki bazi suruculer icin cok faydali olmaz bilemem ama ben bulundugum semt itibari ile her aksam aracimi park edince el ile kaptmak zorunda kaliyordum, artik kumandadan kapatiyorum [emoji1]
Not: eger yapcak olan arkadas varsa ufak bir bilgi verebilirim.
On sol kapi icine sadece 4 kablo cekerek bu isi yapabiliyorsunuz, 2 kablo akuden 12V icin, 2 kablo diger sag kapi aynasinin motorundan, geri kalan butun islemler kapi icinde yapiliyor,
Benim aracimin tesisatinda kapi icinde merkezi kilitleme mekanizmasina giden kablo demedindeki beyaz olan kablodan kilitleme tetigi aldim (aynalarin kapanmasi icin), sari kablodan acma tetigi aldim (aynalari acmak icin). Bir de module kontak acildiginda 12v gerekiyordu, onu da cam kumanda butonu paneline giden 6 yuvali sokette sari renkte kalin bir kablodan bu kontagi aldim, su an sorunsuz calisiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,

Birkaç sorum olacak;
1- Katlanır aynaları çıkma olarak mı temin ettiniz?
2- Ürünün linkini paylaşabilir misiniz.

Merhaba,
1) katlanir aynalari sifir satin aldim, internet uzerinden. Markasi Mauricel Lecoy, fransiz, ithal olarak gelmis.
2) sahibinden.com da ilan nolari 186120687 sol ayna, 186126924 sag ayna, modul ilan nosu 58373962

Merhaba,
1) katlanir aynalari sifir satin aldim, internet uzerinden. Markasi Mauricel Lecoy, fransiz, ithal olarak gelmis.
2) sahibinden.com da ilan nolari 186120687 sol ayna, 186126924 sag ayna, modul ilan nosu 58373962

Elinizin yatkın olup kendiniz yapmanız büyük avantaj. Bu güzel projeyi paylaştığınız için teşekkürler. Bende yaptırmak istiyordum ama daha masraflı olacağını düşünüyordum. En azından malzeme temini ve nasıl yapılacağı bilgisi elimde oldu artık:)

arkadaşlar bende buna benzer bir konu açacaktım fakat benim sorunum araba stop ettikten sonra kapılar kilitlendiğinde aynalar bilindiği üzere otomatik kapanıyor, yaklaşık 2 aydır bazen sağ ayna bazen sol ayna kapanmıyor veya kapanıyor açılmıyor. fakat araç içinden manuel olarak herhangi bir sorun yok ikisi de açılıp kapanıyor. sorun ne olabilir acaba ?

Merhaba,

Aklıma sonradan geldi :) Isıtma özelliği ve yönlendirmede bir sıkıntı yok değil mi?

Aklıma sonradan geldi :) Isıtma özelliği ve yönlendirmede bir sıkıntı yok değil mi?

Hic bir problem yasamadim...

Alakasız ama 2013 mod. Megan icon donaniminda arac kumandasindan yani kartından otomatik kaltlanan ayna var mı yoksa modülle mi hallolur.

Merhabalar,
Bende aracıma katlanır ayna yaptırdım. Çok araştırdım ama sonunda çözüme ulaştım. İki adet çıkma ayna, modül ve usta bir elektrikçi ile bu işi çözdüm. Şu an aracım kilitlenince aynalar kapanıyor açılınca açılıyor. Bursa Hilal otomotiv Serdar ustanın eline sağlık.

Mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme:
Geri