- Konuyu Başlatan
maşallah maşallah 40 bin kere maşallah
Ellerine sağlık güzel abim
Arabanın maşallahı var kazadan beladan korusun rabbim. Rengine bayıldım valla. Bu arada aynalardaki sinyal için led lambalar on numara olmuş
Allah razosun Avni bey. Çok teşekkür ederim. Rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun. Sırf bu araç için otomatik araçtan vazgeçmek zorunda kaldım. her ne hikmetse 2007 -2009 arası makyajlı kasa sceniclerde dikkat ederseniz orijinal far yıkamalı xenon far ve esp/asr paket çok nadir bulunuyor. bu renkte hakikaten çok güzel.Ben bu araca kırmızı , siyah , füme , inci gri , Osmanlı mavi rengini çok yakıştırıyorum.Katlanır ayna ise Sagolsun Savaş kardeşimin çok güzel bir projesi olan ve kendisinin çok büyük desteği ile bitirdik. Dikiz ayna kapaklarındaki led sinyaller ise II.kasa ilk arabam olan 2004 privilege 2.0 16V aracımda yapmıştım. ve II . kasa 3 scenic aracıma da bu uygulamayı yaptım. İnşallah yakın zamanda bu uygulamayı siz değerli dostlarla en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım. çok zor değil. benim gibi hiç elektronikten anlamayan biri bile yaptıysa eminim sizlerde kolaylıkla yapacaksınız? Şu sıralar mesaim çok yoğun olduğundan hafta sonu da dahil çok vaktim yok . Ama yakında bu yoğunluğu atlatacağız. Katlanır ayna ve led uygulamayı yapacağımız siyah dynamic sahibi iş arkadaşım gerekli bütün malzemeleri almış. led uygulama çok zaman almadığı için bir aksilik olmazsa çarşamba günü yapıp bol resimle inşallah paylaşacağım.