Kar lastiği ve jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhn55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhn55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi forumlar. 1.2 edc 120 bg clio 4 2017 model arac sahibiyim.Malum kış yaklaşıyor, kar lastigi ve jant almak istiyorum. Aracın üzerinde 17 inch jantlar var bende 16 jant alıp kışın onları kullanmak istiyorum.lastik ebatı ve jant konusunda düsünceleriniz nelerdir?

bence 16lıktansa 15 bakın hem jantı daha uyguna alırsınız hem lastiği hemde inanması zor ama daha iyi performansta alırsınız , yaz lastiğin aksine kıs lastiği ne kadar ince taban olursa okadar iyi yol tutuşu olur ,taban ne kadar dar okadar iyi.

Bendede 2017 clio var hocam benimkilerde 17 opsiyon jantlar. Bende kış için 15 jant ve lastik alıcam en avantajlısı böyle oluyor

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

15 görüntüyü acayip bozar. Bence en iyisi 16 jant... orijinal ebatlar 195 55 16...

ben nokian wr d4 kullanıyorum bana göre şu ana kadar kullandığım en iyi kış lastiği diyebilirim. ki continental ve michelin'in kışlıklarını da farklı araçlarda kullanmış biri olarak söylüyorum bunu..16 orijinal ölçüsünü geçtiğimiz yıl 250 tl ye aldım tanesini. biraz araştırın harika bir lastik olduğunu göreceksinizdir. finlandiya malı bir lastik...

Geri