Kangoo'm İle İlgili Öğrenmek İstediklerim! Yardımcı Olurmusunuz?

Arkadaşlar sizler bilirsiniz aşağıdaki resimde kırmızı daire içine aldığım yanıp sönen lamba ne anlama geliyor ? Bugün dikkat ettim kontağı açıp kapatınca yanıp sönme kesildi.O lamba neden yanıp sönüyor?

pbhgp.jpg

bu model kangooları bilmiyorum ama immobiliser ışığı değil mi o?

Arkadaşlar sizler bilirsiniz aşağıdaki resimde kırmızı daire içine aldığım yanıp sönen lamba ne anlama geliyor ? Bugün dikkat ettim kontağı açıp kapatınca yanıp sönme kesildi.O lamba neden yanıp sönüyor?

pbhgp.jpg

ımmobilizer ışığı kontağı açtığında yanıp sönmesi gerekir sönmez ise araç çalışmaz

Cevabınız için çok teşekkür ederim Arkadaşlar.. :)

yanda "SERV" yazan ışık yanmadıkça sıkıntı çıkmaz kolay kolay, rahat ol ;)

yanda "SERV" yazan ışık yanmadıkça sıkıntı çıkmaz kolay kolay, rahat ol ;)

Hımm anladım teşekkürler Vahap bey kardeşim.. Benim araç 163.00 km de.Servis ışığı ne zaman kaç bin km de yanar?

Serv ışığı bir arıza olduğunu belirtiyor sanırım. Yani araçta bir arıza olmadıkça yanmaz. 165.000 km de bakıma girmeniz gerekecek. 15 bin km de bakıma girer bizim kangoolar. Servise girerken 165.000 km ye 200km vs. kala giderseniz bence daha sağlıklı olur.
Allah'a şükür bugüne kadar hiç serv ışığı yanmadı bizim araçta. Ama bakımlara hep 200-300 km erken giriyoruz. Bundan dolayı olabilir belki tam sınıra yaklaşınca yanıyordur.

Benim bildiğim serv ışığı bir sorun olduğunda yanıyor, yağ değişiminide her 10.000 km'de bir yapıyorum, ve önerimde öyle motor sağlığı açısından..

immobilizer ışığıdır o anahtarı okuyor eğer okumazsa araç çalışmaz marşa bassanızda.. Bi nevi çalınmalara karşı güvenlik diyebiliriz :)

Geri