Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 sene Toyota Corolla Dizel otomatik kullandim (para olmayinca) MM-T den cok cektim. O yuzden su iyi bu iyi demek cok dogru degil. En iyi bilinen markalarda bile sorunlar cikiyor. Uygun fiyata ciddi sorun cikarmayan (yuruyen aksam aktarma vs) gonlunuze gore buldunuz mu ne ala. Allah kaza bela vermesin. Renault un mazisi malesef cok guzel degil Ben gozumu Renault 12 TL de actim ve sonrasinda benzinciye benzin almak yerine yag almak icin gittigimiz bir Flash 11. Ee haliyle bunlardan sonra Renault mu aman uzak olsun dedik. Artik markalarinda birbirinden cok farki kalmadi. Kronik sorunlara (MMT gibi) denk gelmezseniz hepsi bir sekil zaten iyiler. Kadjar ise fiyat ve bu saydigim seyleri goz onunde bulundursak oran olarak su an SUV kategorisinde rakipsiz duruyor. Zaman ilerledikce zaten daha iyi anlasilacaktir diye tahmin ediyorum

Çok mantıklı bir yaklaşım tebrik ediyorum sizi.
Bu aracı alan ve para veren bizleriz . Unutmamalıyız bu araç hakkında ne kadar kötü yorum olursa 2 nci el piyasası o kadar etkilenecektir.
Herkesin arabası şu anda garanti için ne sorun var ise servisler itiraz etmezler.

ilk aldığım gün uğultu sesi bende de geldi bir daha gelmedi , geri görüş kamerası vitese geçtiği zaman bazen aktif olmuyor.Bunları çok sorun etmiyorum eninde sonunda çözecekler.
Ocak'da bir versiyon upgrade i gelecekti o geldi mi sormadım açıkcası bilgisi olan varmıdır ?
şubatın 2. haftası program geliyor

Ben mi anlatamadım siz mi biraz hızlı okuyorsunuz?
Ben reno kotu toyota iyi demedim. Arkadaş in reno nun kötü yanlarını saklayalim demesi üzerine öyle bir şey yazdım. Yani saklayacagiz ne olacak?

evt aracımı aldım arkadaslar kemal tepret ogulları kadıkoy bu aracta sorun yok derken ... istinye reno motor yanı sıgorta kutusu vıdasının gevsek oldugunu teknısyenle cıktıgımız testte beraberce surus testı yaparken...calısırken bır gurultu gelıyor la tespıt ettık ...( sanırsak aracı sapıttıran bu vidası gevşemesi imiş ) aktıf fren sıstemi ogrenımlerı ve ogretılerı yazılımları atıldı ... sanzıman yazılım gelmıs guncellemesı yapıldı vıtes ogretılerı yapıldı ... arac kendınden gectı farklı bır kadjar a bınıyorum ....

istinyedekı mutevazi ve sakın olan teknısyene odul verılmelı ısını bılen ve ısını yapan ınsanlara hayranım musterı hızmetlerı demet hanımda benım dolu dolu oraya gıtmmeme dayanarak benı sakın tutması ayrı bır yetenek ... su an aracımı 2 gundur kullanıyorum yanan sonene hata veren bı durum yok olursa vıdeo resım payalasırım ama ıstınye reno .. ve renault turkıye o calısanları kaybetme mumkunse dıger servıs calısanlarınıda egıtıme oraya yolla ders alsınlar .... iyi gıyınmek guzel konusmak ısı ıdare etmek evet evet bız anladık demek ıs bıtırmıyor bu bır gercek ..... aracı denemeye test etmeye devam edıyorum herkese huzurlu mutlu gunler istinye reno ya tesekkurler

evt aracımı aldım arkadaslar kemal tepret ogulları kadıkoy bu aracta sorun yok derken ... istinye reno motor yanı sıgorta kutusu vıdasının gevsek oldugunu teknısyenle cıktıgımız testte beraberce surus testı yaparken...calısırken bır gurultu gelıyor la tespıt ettık ...( sanırsak aracı sapıttıran bu vidası gevşemesi imiş ) aktıf fren sıstemi ogrenımlerı ve ogretılerı yazılımları atıldı ... sanzıman yazılım gelmıs guncellemesı yapıldı vıtes ogretılerı yapıldı ... arac kendınden gectı farklı bır kadjar a bınıyorum ....

istinyedekı mutevazi ve sakın olan teknısyene odul verılmelı ısını bılen ve ısını yapan ınsanlara hayranım musterı hızmetlerı demet hanımda benım dolu dolu oraya gıtmmeme dayanarak benı sakın tutması ayrı bır yetenek ... su an aracımı 2 gundur kullanıyorum yanan sonene hata veren bı durum yok olursa vıdeo resım payalasırım ama ıstınye reno .. ve renault turkıye o calısanları kaybetme mumkunse dıger servıs calısanlarınıda egıtıme oraya yolla ders alsınlar .... iyi gıyınmek guzel konusmak ısı ıdare etmek evet evet bız anladık demek ıs bıtırmıyor bu bır gercek ..... aracı denemeye test etmeye devam edıyorum herkese huzurlu mutlu gunler istinye reno ya tesekkurler

Çoğu servisi eğitmek gerek ,genelde sizi dinlemeden başlarından savmaya çalışıyolar.Sorunun çözülmesi çok güzel umarız bir daha sorun çıkmaz 0 km araç alıp sorun çıkması çok can sıkıcı .Paylaştığınız videoya sorunun çözümünü yazarsanız başkalarıda faydalanır :eyv önce iyice emin olun :)

sizin adınıza sevindim, olumlu bir gelişme

Arac ici veri bağlantıniz var mi bende baglanti yok diyor uzun sure bekledim gelmedi.

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorunun cozumlenmesine sevindim. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle

her kese cok tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın ...
aractakı ugultuyu soyle cozumledım usb bellek ıle r lıng ı pc uzerınden kayıt alıp guncelleme ıslemı ıcın hazırladım sonra ... r link i fabrıka ayarlarına alıp sıfırladım sonra usb yı aracıma bagladım yenı yazılım ve eklentılerı yuklemek ıstıyormusunuz dıye sordu evt dedım
hava durumu oyunlar akvaryum hesap makınesi gibi farklı uygulamaları kurdu ugultu sorunu kalmadı .... sonra istinye renoya gittim onlarda kalan yukarıda anlattıgın eksıklerı yaptılar su ana kadar sıkıntı vs yok cok fazla yol yapan bır kullanıcı degılım yagişta olmadı ...
test etmeye devam gelısme olursa buradan bıldırecegım saygılar sevgıler

Geri