- Konuyu Başlatan
1.5dci icon edc baz alın, keşif paketi almayın derim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba,
Aracı önce bir övmüşsünüz sonra da yerin dibine geçirmişsiniz.?
Güvensizliği dediğiniz araç euro Ncap'dan 5 yıldız aldı, bunu videolardan izleyebilrisiniz.
Basit işçiliği demişsiniz ama aracın neresinde basit işçilik var ( cok ufak parça birleşim hatacıkları dışında ciddi bir sıkıntı yok)
Araçta ne zaman ARIZA cıkacak diye beklerseniz bu sizi aracınızdan soğutur...
bunun yerinearacınızı sürmenin keyfini cıkarın eğer ki aracta sürüşe engel bir durum yok ise... sonuçta 3 YIL garantisi olan bir araç, servis bu sorunları bu süre zarfında çözmek zorunda.
Merhaba,
Aracı önce bir övmüşsünüz sonra da yerin dibine geçirmişsiniz.?
Güvensizliği dediğiniz araç euro Ncap'dan 5 yıldız aldı, bunu videolardan izleyebilrisiniz.
Basit işçiliği demişsiniz ama aracın neresinde basit işçilik var ( cok ufak parça birleşim hatacıkları dışında ciddi bir sıkıntı yok)
Araçta ne zaman ARIZA cıkacak diye beklerseniz bu sizi aracınızdan soğutur...
bunun yerinearacınızı sürmenin keyfini cıkarın eğer ki aracta sürüşe engel bir durum yok ise... sonuçta 3 YIL garantisi olan bir araç, servis bu sorunları bu süre zarfında çözmek zorunda.
Merhabalar. 1.5 dci edc icon alip aranıza katılmis bulunuyorum. Ekstra donanim olarak Panaromic cam tavan ve 19" Jant var. Açıkcası burada bahsedilen sorunların hiç biriyle karşılaşmadım. Yazılımcı olduğum için diğer ıvır zıvır paketlerin sorun çıkarabileceğini düşündüğümden hiç üstünde durmadım bile ki okuduğum kadarıyla olmuş da. Umarım biran önce halledilir. Bir önceki arabam Toyota Corolla idi. Kadjar için beklentilerim gerçekten düşüktü. Ben de almadan önce araştırdım. En çok da ses konusu beni rahatsız ediyordu. Ama umduğumdan daha iyi çıktı. 19" olmasına karşın igrenc Istanbul ara sokaklarında (off road denilebilir) gayet sessiz trim amortisor sesi yok. Motor edc uyumu mukemmel. Yakıt tüketimi şehir içi 5.5 civarlarında. Motor eski 1.5 dci olmadığı zaten sesinden belli oluyor. Dizel olduğunu bile hissetmiyorsunuz. Şu an tek sorunum park sensorlerinin cok gec devreye girmesi. Geri görüş kamerasına da alışık olmadığım için bakmayı unutuyorum. Sırf bu yüzden otoparkta duvara dokundurdum bileBirşey olmadı Allah'tan. Diğer arkadaşların da Park Sensorlerinin gec devreye girmesi ile sorunu oldu mu diye merak ediyorum.
Hayirli olsun aramiza hosgeldiniz. Kamera hemen aciliyormu peki ?
Sent from my iPhone using Tapatalk