Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Park sensorlerinin sesi kisik falan olmasin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabii ki sesi acik ;) ve fakat sanırım Rlink de park sensor ekranına gecene kadar siz engele zaten carpma durumuna geliyorsunuz. Sacma sapan bir degeri kontrol ediyor. Atıyorum engele 2 metre kadar mesafe var ise park sensoru ekranına gec gibi. Bu mesafeye kadar devreye girmiyor olabilir. Aslında hız 2-3km/s nin altinda ise ne olursa olsun devrede olmalı. Ekran park sensor ekranına gecmese bile Rlink kapalı olsa bile bizim sesi duyuyor olmamız gerekiyor. Size tavsiyem herhangi bir manevra yaparken azami yavas hareket edin En azindan hasar cok olmaz. Açıkcası harici bir park sensoru taktırmayı dusunuyorum o derece rahatsız oldum.

Tabii ki sesi acik ;) ve fakat sanırım Rlink de park sensor ekranına gecene kadar siz engele zaten carpma durumuna geliyorsunuz. Sacma sapan bir degeri kontrol ediyor. Atıyorum engele 2 metre kadar mesafe var ise park sensoru ekranına gec gibi. Bu mesafeye kadar devreye girmiyor olabilir. Aslında hız 2-3km/s nin altinda ise ne olursa olsun devrede olmalı. Ekran park sensor ekranına gecmese bile Rlink kapalı olsa bile bizim sesi duyuyor olmamız gerekiyor. Size tavsiyem herhangi bir manevra yaparken azami yavas hareket edin En azindan hasar cok olmaz. Açıkcası harici bir park sensoru taktırmayı dusunuyorum o derece rahatsız oldum.

Acikcasi ben sensorlerden cok memnunum, isterseniz bi servise danisin. Bi hata olabilir, baska kadjarlardada oldugu gibi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

merhabalar. 1.5 dci edc icon alip aranıza katılmis bulunuyorum. Ekstra donanim olarak panaromic cam tavan ve 19" jant var. Açıkcası burada bahsedilen sorunların hiç biriyle karşılaşmadım. Yazılımcı olduğum için diğer ıvır zıvır paketlerin sorun çıkarabileceğini düşündüğümden hiç üstünde durmadım bile ki okuduğum kadarıyla olmuş da. Umarım biran önce halledilir. Bir önceki arabam toyota corolla idi. Kadjar için beklentilerim gerçekten düşüktü. Ben de almadan önce araştırdım. En çok da ses konusu beni rahatsız ediyordu. Ama umduğumdan daha iyi çıktı. 19" olmasına karşın igrenc istanbul ara sokaklarında (off road denilebilir) gayet sessiz trim amortisor sesi yok. Motor edc uyumu mukemmel. Yakıt tüketimi şehir içi 5.5 civarlarında. Motor eski 1.5 dci olmadığı zaten sesinden belli oluyor. Dizel olduğunu bile hissetmiyorsunuz. şu an tek sorunum park sensorlerinin cok gec devreye girmesi. Geri görüş kamerasına da alışık olmadığım için bakmayı unutuyorum. Sırf bu yüzden otoparkta duvara dokundurdum bile :) birşey olmadı allah'tan. Diğer arkadaşların da park sensorlerinin gec devreye girmesi ile sorunu oldu mu diye merak ediyorum.

çok doğru bir karar vermişsiniz. Hayirli olsun...

Aldiğiniz paket bu aracin tam uygun olan paketi, tavan ve 19 inch

Bende sensörler süper çalışyıor, hatta bu aralara R'ye alında başlıyor dıt dıt dıt, etmeye sonra D ye alınca dırttt diye hoş bir sesde çıkarıyor :dans

her kese hayırlı gunler aracım istınye reno da sol onden calısırken bır tıkırtı sesıde gelıyor bunuda ustayla test yaparken kesıf ettık dıger arızalarıda ımcelıyorlar bakalım aktıf fren sıstemı vıdeosunuda ıncelıyecekler rlınk ıcın ugultu sesı sıkayetlerı ıcın yazılım beklenecek servıs tarafından atılacak dendı baska bır sey soz konusu degıl ...

Çok mantıklı bir yaklaşım tebrik ediyorum sizi.
Bu aracı alan ve para veren bizleriz . Unutmamalıyız bu araç hakkında ne kadar kötü yorum olursa 2 nci el piyasası o kadar etkilenecektir.
Herkesin arabası şu anda garanti için ne sorun var ise servisler itiraz etmezler.

ilk aldığım gün uğultu sesi bende de geldi bir daha gelmedi , geri görüş kamerası vitese geçtiği zaman bazen aktif olmuyor.Bunları çok sorun etmiyorum eninde sonunda çözecekler.
Ocak'da bir versiyon upgrade i gelecekti o geldi mi sormadım açıkcası bilgisi olan varmıdır ?

İstinye bu işi layıkıyla çözer. Araç şu anda oldukça sipariş alıyor. Zannedersem en çok tutulan suvlardan biri olacak.

Çok mantıklı bir yaklaşım tebrik ediyorum sizi.
Bu aracı alan ve para veren bizleriz . Unutmamalıyız bu araç hakkında ne kadar kötü yorum olursa 2 nci el piyasası o kadar etkilenecektir.
Herkesin arabası şu anda garanti için ne sorun var ise servisler itiraz etmezler.

ilk aldığım gün uğultu sesi bende de geldi bir daha gelmedi , geri görüş kamerası vitese geçtiği zaman bazen aktif olmuyor.Bunları çok sorun etmiyorum eninde sonunda çözecekler.
Ocak'da bir versiyon upgrade i gelecekti o geldi mi sormadım açıkcası bilgisi olan varmıdır ?

arkadaşlar bu aracın değerin i yükseltmek için yeni forum açalım renopofpof kom gibi. araçlarımızı poh pohlayalım. 60 a aldığımız aracı 100'e bile satabiliriz o zaman. Zaten sattığımız kişiden aracın olumsuzluklarını saklamak da çok etik/saygın/günah olmayan bir tavır. Sakın böyle sağda solda çözüm aramak için bile problemlerinizi dile getirmeyin. Zira toyota öyle yaparak en sorunsuz araç lakabını kazanmış.

Toyotanın nesi sorunsuz yağ eksilten ve sürekli şikayet edilen D4-D dizeli mi ,sıkıntılı otomotik vites MM-T mi, yoksa efsane kasa dedikleri her kazada yumak olan güvenliği mi? 5 yıldızı kaçıncı yılında almış baktın mı ?aurisin ,corollanın havalandırma ızgaralarına bir bak bakalım ne kalite de ?

Dizel motor yapamayıp bmw den aldılar.

Renaultunda sıkıntıları var diğer markalar gibi ,doğ uş arızalarının %90 kullanıcı hatası çıkarılırken reno da anın da değişiyor.

Herkes sıkıntılarını paylaşacak tabii ,bu forumda zaten yapılıyor ,ama bugün için toyota neyse ,vw neyse reno o seviyededir.Aşağıladığınız kadar kötü değil

Geri