jameson js-6700 usb + sd card

sipariş verdim geliyo aynı philips haporlör war ama sorun bi şey olmaz demii ...

Evet astranın orjinal teybini söküp bunu takınca her hangi bir sorun olmadı hatta ses daha net ve güzel çıkıyo eskiye oranla...

cihazında usb yada kart içindeki klasörleri ayrı ayrı algılamamsı dışında hiçbir problemi yok ben memnunun kullanışlılığından... ama müzikleri bulmak biraz sıkıntı...

sd kart takarız :) deneme yapcam fotoları çeker gnderirim :)

sd kart takarız :) deneme yapcam fotoları çeker gnderirim :)

Hoşgeldin, arsenium35 kendini üye tanıtımlarından kısaca tanıtırsan üyelerimizle daha iyi iletişim kurabilirsin...
İyi forumlar...

Aklıma geldi öyle telefonda duruyordu resimleri paylaşayım...

grnt012p.jpg

grnt013zh.jpg

grnt014p.jpg

Bende megane düşünüyorum böyle birşeyde bizim teyp çerçevesi kumanda filan çok ugraştırıcak yav :(

Bende megane düşünüyorum böyle birşeyde bizim teyp çerçevesi kumanda filan çok ugraştırıcak yav :(

Cuk oturdu valla hiç problem yok:D Megane lar için hazır vardır herhalde teyp çerçevesi...?

Cuk oturdu valla hiç problem yok:D Megane lar için hazır vardır herhalde teyp çerçevesi...?

Çerçeve var teybe verceksin 75 lira çerçeve 25 lira kumandada çalışmayacak onun içinde bi aparat varmış onada vereceksin 20 lira bide üstüne işçilik yine buluyor 150 yi :)

Geri