jameson js-6700 usb + sd card

uzun süredir ortalarda yoktum cihazıda anca bugün taktırdık abimle...
benim hoşuma gitti özellikleri şimdilik memnunum tek sorunu usb bellekteki mp3leri klasörler halinde algılamıyor toplu şekilde algılıyor örneğin 1-300 arası... ama parça isimleri ekranda görünüyo random modda oradan oraya atlıyo seside gayet güzel zaten orjinal sisteme bağlandı zaten problem yok
Güle güle kullan hayırlı olsun:eyvda şunu anlayamadım diyelim ben 500 şarkı attım usb'ye e orhan babanın istediğim parçasını tuk diye bulma oranım 1/500'mü oluyor bu durumda:(eğer öyleyse motor yeriz valla:halay

Güle güle kullan hayırlı olsun:eyvda şunu anlayamadım diyelim ben 500 şarkı attım usb'ye e orhan babanın istediğim parçasını tuk diye bulma oranım 1/500'mü oluyor bu durumda:(eğer öyleyse motor yeriz valla:halay

öyle gibi abi klasör klasör ayırmıyo belkide ayırıyodr ama ben henüz bulamadım :D ama abi random modu var kafasına göre atlıyo sağa sola heryerden çalıyo ayrıca +10 -10 parça atlama fonksiyonuda var... ama ta b klasörleri ayrı ayrı okusa 10 numara olurdu

Hayırlı olsun Ahmet.Ben 1.5 yıl önce trimax diye bi marka almıştımhehe özellikler aynı cd çalmıyo 4 hoparlörle iyi ses alıyorum

75 liralık teypten fazla aksiyon beklememek lazım Kerem Abi :D

75 liralık teypten fazla aksiyon beklememek lazım Kerem Abi :D

aksiyon bekleyen yok yawheheama ben her viteste farklı name isterim agaheheistediğim zaman istediğimi dinleyemeyeceksem olmazz:naberpiyango biletimidir bu tam şu şarkı diyeceğim jamesondan bir ses şanslıysan niye olmasınheheya şaka bir yana vardır onun bir ayarıda biz kaldıkmı şimdi ön paneli düşen pioneer'le:(turbo bul şunun ayarını kardeşim:cool::byby

bugünde aradım ama yok abi galiba random falan idare edecez :D

malesef bi ayarı yok kerem abi:D random random takılıyosun ama gerçekten ben çok iyi ses alıyorum son ses e kadar açıyorum bass ayarının şeyini çıkarmazsan bşey olmuyo :D

Bugün sipariş ettim bir kaç gün içinde elimde olur takıp denedikten sonrada sizlerle paylaşırım nasıl olduğunu ama sağda solda okuduğum yorumlara göre fiyatına oranla yeterince iyi bir ürün olduğunu yazmışlar hep.. bıktım usandım kablolu kasetle uğraşmaktan tak etti adlım gitti çokta pahalı birşey değil zaten 75 lira usb ve hafıza kartı takılıyor cihaza tabi radyoda var cd yok...
4x45 watt
uzaktan kumanda vsvs...

JAMESON-JS-6700-USB-KART-GIRISLI-SIFIR-GARANTILI__30452857_0.jpg

sipariş verdim geliyo aynı philips haporlör war ama sorun bi şey olmaz demii ...

sipariş verdim geliyo aynı philips haporlör war ama sorun bi şey olmaz demii ...
Korkunuz neden dir ki? birşey olmaz demi diyorsunuz.
Normal şartlarda problem olmaz.
Biz teybi orjinal Opel astranın kolonlarına bağladık hiç bir problem yok şu an için.

hayırlı olsun

Geri