jameson js-6700 usb + sd card

Sevgili turbogtr55 Ahmet bey kardeşim,merhabalar.Sizin jameson 6700 oto teyp aldığınızı öğrendim.Benim 93 broadway aracıma leader ht 169 teyp almıştım.Sesi pek hoşuma gitmedi.Yollardaki hız düşürücü beyaz şeritlerden geçerken ses kesiyor.Tokatlayınca tekrar çalıyor.Yani aşırı sarsıntıda ses kesiyor.Bide bass,tiz,fader v.s. ayarları yok.Geçen gün kardeşin kendi aracına jameson js 6150 teyp aldı.Sesi gümbür gümbür.Bass tiz.balance ayarları var.İçim geçti doğrusu.Kıskandım.Ayrıca loud diye bir tuşu var buna basınca ses önemli ölçüde artıp güzelleşiyor.Bende elimdeki leader ht 169 teybimi küçük kardeşime verip (zararına :)) çünkü onun toros aracı var ve çok fazla bir beklentisi yok kurtulmak istiyorum.Şimdi bu sizin jameson js 6700 teybinizi bana tavsiye edermisiniz.Yollarda aşırı sarsıntılarda ses kesiyormu.6700 teypte LOUD ses özelliği varmı.LOUD düğmesine basınca ses artıp güzelleşiyor çünkü.Birde kardeşimin teybinde ses ayar düğmesine basınca menü gibi bir yere girip bass,tiz,fader v.s. ayarları yapılıyordu.Sizin teyptede aynı yerdenmi yapılıyor.Bazı arkadaşlar pıoner filan al diyebilir.Tamam pıonerin kalitesi tartışılmaz ama en alt modelleri bile 200 tl civarı.Ben 80-100 tl civarı Fiyat-performans ürünü bişey arıyorum.Cevabınız benim için önemli .Çünkü yorumunuz istikametinde hareket edeceğim.

Bugün itibariyle ben de sipariş vermiş bulunmaktayım bakalım herkes memnun :) İzlenimlerimi gelir gelmez sizlerle paylaşacağım.

bu tıp cıhazlarda klasor secemedıgın ıcın şarkı ararken tek tek gecıyosun sıkıntılı bı durum

İlk mesajımı acil unutun ve vazgeçin agalar şimdi çok pişmanımda:(

Neden dostum ?

İlk etapta usb girişi bozuldu sd kartla dinlenmeye başlandı:(adam gibi 2 hoparlör aldım biraz daha kalite ses alayım diye onları kaldırmadı:(kumandayı kaybedersen hiç bir ayar yapma şansın kalmıyor:(enn gıcık olduğum ise hadi yükledin 200 parça sd karta asla seçemiyorsun yada sevdiğin bir parça var o an dinlemek istedin hafızan çok iyi değilse unut zira sen o parçayı bulana kadar yol bitiyor geneldeheheha genel anlamda ben usul usul dinlerim müziğimi diyorsan eyvallah:eyvama an geliyorki yetmiyor işte alınmışken 100 daha fazla ver pioneer,sony,kenwood vs vs vs şaşma derim:eyvkafan rahat olsun müziğin sağlam:eyvloud tuşuna gelince evet var,sarsıntıya gelince o açıdan hiç korkma yeri geliyor benim flash 4 teker kesiyor yerden yinede bir kesiklik olmaz ama yukarıda saydığım nedenlerden dolayı pek tavsiye edemiyorum

kesinlikle kerem abiye katılıyorum teyp takılcaksa 100 tl verilcegine 1-2 ay daha bekleyip güzel bir cihaz takılması taraftarıyım herzaman hem ses kalitese hem de ürün özelliklerinden dolayı ne olursa olsun pioneer olsun kanaatindeyim

Geri