İstanbulda'ki Clio WiLLiams

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bravo , siz gerçekten efsanelerin değerini biliyorsunuz . Ne yazık ki ülkemizde bilinçsiz modifiye yapan milyonlarca insan var .:(

Teşekkür ederim Kadir Bey, elimizden geldiğince bu tip otomobilleri hayatta tutmaya çalışıyorum. Ekonomik imkanlar el verdiği sürece devam etmeye çalışacağım...

Teşekkür ederim Kadir Bey, elimizden geldiğince bu tip otomobilleri hayatta tutmaya çalışıyorum. Ekonomik imkanlar el verdiği sürece devam etmeye çalışacağım...

Eğer mümkün olursa hayalimdeki araçlardan ilk sırada olan williams ı fotoğraflamak isterim müsait bir zamanınızda :)

Eğer mümkün olursa hayalimdeki araçlardan ilk sırada olan williams ı fotoğraflamak isterim müsait bir zamanınızda :)

Bu konuda bir çok talep alıyorum fakat hepsine vakit ayırmam mümkün değil. Şuan fotoğraflama için verilmiş biri internet dergisi diğeri çok tanınmış bir otomobil mecmuası olmak üzere iki sözüm var bu nedenle size olumlu cevap veremiyorum...

Bu konuda bir çok talep alıyorum fakat hepsine vakit ayırmam mümkün değil. Şuan fotoğraflama için verilmiş biri internet dergisi diğeri çok tanınmış bir otomobil mecmuası olmak üzere iki sözüm var bu nedenle size olumlu cevap veremiyorum...

Artık yolda görürsek fotoğraflarız teşekkürler :)

Artık yolda görürsek fotoğraflarız teşekkürler :)

Belki bir tanışma buluşma vs. gününüze katılabilirsem neden olmasın onun harici Türkiye Ralli Şampiyonası'nın İstanbul ayaklarında servis alanında veya seyirci noktalarında görebilirsiniz...

Geri