İstanbulda'ki Clio WiLLiams

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerek yok Ozan Bey sadece karıştırılmasın istiyorum çünkü bir başka forumda kazalı aracın benim aracım olduğunu iddia eden ve çirkin laflar sarf eden birinden dolayı canım yandı aracın bu şekilde karalanmasını istemediğimden uyarı niteliğinde yazdım...

Gerek yok Ozan Bey sadece karıştırılmasın istiyorum çünkü bir başka forumda kazalı aracın benim aracım olduğunu iddia eden ve çirkin laflar sarf eden birinden dolayı canım yandı aracın bu şekilde karalanmasını istemediğimden uyarı niteliğinde yazdım...

anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz...:eyv

şimdi eren abi de de williams var buda Tr de 3 tane gerçek williams olduğu anlamına mı geliyor :)

Bahsettiğiniz otomobille ilgili bilgim yok. Geçtiğimiz yıllarda bir tane Ankara'da Türkiye'de yaşayan bir konsolosluk mensubuna ait "MA,MB,MC" plakalı bir otomobil vardı en son geçtiğimiz yaz motorsuz vaziyette gümrükten satıldı fakat ancak yedek parça olabilecek vaziyetteydi bana teklif edildi ilgilenmedim. Bir adette Tırmanma şampiyonası takiben eden bir arkadaşımızda bildiğim kadarıyla Kıbrıs'dan gelme bir Clio Williams daha mevcut. Cadde kullanımında olmadığından onu saymamıştım.

dediğiniz gümrükten çıkan arac bir aralar netteydi takipteydim düşündüm ama motor bölümünün sadece blog kısmı vardı o yüzden bulaşmadım çok masraflı durumdaydı açıkcası.

Ciddi alıcılar oluyor mu , 30.000 TL az buz bir rakam değil sonuçta ?

Ciddi alıcılar oluyor mu , 30.000 TL az buz bir rakam değil sonuçta ?

Valla Kadir Bey arayan soran çok fakat ciddi alıcı az bir de caddeci meraklılar var ki ben onlara istediğim rakkamı verseler de vermem çünkü bir tanesi Nos takıp drag yapmak istediğinden filan bahsetti. Ben daha çok arabaya iyi bakacak onu kolleksiyon mahiyetinde saklayacak günlüğe vurmayacak bir müşteri arıyorum eğer bulamazsam satmayabilirim şuan günlük olarak bindiğim arabamı satarım bunu yine saklarım. Zaten benim şuan bu arabayı satma nedenim "alınabilir araçlar" sayfasında da bahsettiğim gibi birincisi bir Lancia Delta Integrale ralli otomobili aldım ve 2006 yılından bu yana ara verdiğim rallilere bu sezon sonu İstanbul Mahalli Kupası yarışlarıyla dönmeyi planlıyorum ve şuan o arabanın eksiklerini tamamlamakla meşgulüm, ikincisi ise yer problemi koyacak yerim yok :(

bende megane rs imi alırken saklama amaçlı almıştım , maddi durumum olsaydı birde renault 19 16s vardı onu alıp ( pert oldu malesef ) yanına sizin aracınız yakışırdı hani ama kısmet meselesi inşallah değerini bilene gider diiyelim..

bende megane rs imi alırken saklama amaçlı almıştım , maddi durumum olsaydı birde renault 19 16s vardı onu alıp ( pert oldu malesef ) yanına sizin aracınız yakışırdı hani ama kısmet meselesi inşallah değerini bilene gider diiyelim..

İnşallah Ozan Bey, Türkiye şartlarında otomobil koleksiyonu yapmak çok zor iş...

Bravo , siz gerçekten efsanelerin değerini biliyorsunuz . Ne yazık ki ülkemizde bilinçsiz modifiye yapan milyonlarca insan var .:(

Geri