İstanbulda'ki Clio WiLLiams

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orasını bilemiyeceğim abi aynı araç olduğunu idaa ediyordu ,sende konuyu bulmuşsundur orda..aynı araç değilse o zaman zaten tr de 2 adet oldu bundan :D

Evet konuyu okudum, kazalı olan paylaşanın arkadaşının mış.Onun değil araç.
30bin tl ilanlı olan hiçbirzaman top ayna takmadı Zaten sahibide orjinalci ve tampon çıtaları farklı.Willy3,diğeri willy1 yada 2.
Evet tr de 2 tane gerçek williams var.

vay be demek buda var :) diğer orjinali daha güzel tabiki :)

maşallah ama bizim williams daha güzel olacak :eyv

güzel araç

Arkadaşlar,

Fotoğraflardaki 34 ZK 6975 plaklaı Renault Clio Williams tarafıma aittir, herhangi bir kazası yoktur forumun satılık araçlar kısmına gerekli açıklamaları yaptım lütfen başka araçlarla karıştırmayalım, Türkiye'deki iki otomobilden biridir ve her şeyiyle orijinal bir koleksiyon otomobilidir. Detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkdeki telefondan beni arayabilir... Saygılarımla,

Gökhan Saraçoğlu

Renault Clio 2.0 16V Williams 1995 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 69291009

şimdi eren abi de de williams var buda Tr de 3 tane gerçek williams olduğu anlamına mı geliyor :)

Arkadaşlar,

Fotoğraflardaki 34 ZK 6975 plaklaı Renault Clio Williams tarafıma aittir, herhangi bir kazası yoktur forumun satılık araçlar kısmına gerekli açıklamaları yaptım lütfen başka araçlarla karıştırmayalım, Türkiye'deki iki otomobilden biridir ve her şeyiyle orijinal bir koleksiyon otomobilidir. Detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkdeki telefondan beni arayabilir... Saygılarımla,

Gökhan Saraçoğlu

Renault Clio 2.0 16V Williams 1995 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 69291009

sizin aracınızın orjinal olduğunu biliyoruz ,isterseniz konuyu kaldırabiliriz ...yalnış anlaşılmalar olsun istemeyiz.

Geri