Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet konuyu okudum, kazalı olan paylaşanın arkadaşının mış.Onun değil araç.
30bin tl ilanlı olan hiçbirzaman top ayna takmadı Zaten sahibide orjinalci ve tampon çıtaları farklı.Willy3,diğeri willy1 yada 2.
Evet tr de 2 tane gerçek williams var.
Fotoğraflardaki 34 ZK 6975 plaklaı Renault Clio Williams tarafıma aittir, herhangi bir kazası yoktur forumun satılık araçlar kısmına gerekli açıklamaları yaptım lütfen başka araçlarla karıştırmayalım, Türkiye'deki iki otomobilden biridir ve her şeyiyle orijinal bir koleksiyon otomobilidir. Detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkdeki telefondan beni arayabilir... Saygılarımla,
Fotoğraflardaki 34 ZK 6975 plaklaı Renault Clio Williams tarafıma aittir, herhangi bir kazası yoktur forumun satılık araçlar kısmına gerekli açıklamaları yaptım lütfen başka araçlarla karıştırmayalım, Türkiye'deki iki otomobilden biridir ve her şeyiyle orijinal bir koleksiyon otomobilidir. Detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkdeki telefondan beni arayabilir... Saygılarımla,