11 Eyl 2012 #11 gokhanhacihasan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 aramıza hoş geldin iyi forumlar
11 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #12 ugurkrdg Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2012 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 0 caps' Alıntı: yetkili serviste sadece egzoz ucu 290tl siyah kısım hariç kalıp çıkartıp yaptıracaksan haberleşelim bendede aynı yerde karbon kaplama var ama kalıp çıkartıcaksan haberleşelim bende alırım fiyat uygun olur ?? Genişletmek için tıkla ... Yarın kalıp cıkartmaya calısacagız bakalım nasıl olucak bittiginde haber size haber veririm
caps' Alıntı: yetkili serviste sadece egzoz ucu 290tl siyah kısım hariç kalıp çıkartıp yaptıracaksan haberleşelim bendede aynı yerde karbon kaplama var ama kalıp çıkartıcaksan haberleşelim bende alırım fiyat uygun olur ?? Genişletmek için tıkla ... Yarın kalıp cıkartmaya calısacagız bakalım nasıl olucak bittiginde haber size haber veririm
15 Eyl 2012 #13 onurdoyuran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eyl 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 0 merhaba kırmızı araç benim abimin.. o tamponu orjinal servisinden aldı..
15 Eyl 2012 #14 Mert Koç Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Tem 2011 Mesajlar 1,122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 onurdoyuran' Alıntı: merhaba kırmızı araç benim abimin.. o tamponu orjinal servisinden aldı.. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,önce sizi ÜYE TANITIMLARI bölümünden tanıyalım.
onurdoyuran' Alıntı: merhaba kırmızı araç benim abimin.. o tamponu orjinal servisinden aldı.. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,önce sizi ÜYE TANITIMLARI bölümünden tanıyalım.